Jag lever som jag lär för det mesta – och en del i det är att fånga stunden och njuta av det som dukas upp. Utan krav eller dåligt samvete. Jag tycker faktiskt att det är ganska viktigt att inte leva som jag lär också.

Så med det sagt hade jag den sämsta uppladdningen möjligt för att göra det maxpulstest som det inplanerat idag. Sanningen är den att jag vet precis vad som krävs i form av förberedelser för ett sådant test. Eftersom jag ändå tycker det är intressant att se om teori och praktik går hand i hand så ville jag se hur kroppen svarade. Därtill så har jag fortfarande extrema problem från dry needling behandlingen jag fick i Åre – vilket kanske inte i heller gör kroppens förmåga 100% rättvisa.

Utöver maxpulstestet så körde vi också en rad andra tester för att Viktor ska få en feedback på sitt arbetsverktyg och vi andra ska få lite siffror att jobba med och efter. Vi testade armhävningar, explosivitet, balans, greppstyrka och rörlighet bla.

Maxpulstetst gick inte alls. Jag var full av mjölksyra och lyckades inte få upp pulsen hur mycket jag än försökte. Bättre lycka nästa gång med bättre förberedelser helt enkelt.

Eftersom Viktors hemsida ska få en uppfräschning hade vi bestämt att slå två flugor i en smäll och fota samtidigt som jag, Åsa och J körde de olika testerna, bla maxpulstestet. Vår eminenta och extremt talangfulla fotograf är Sara.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center