Efterdyningar av helgen skvalpar lite varstans. Värmer hjärtat. Svider i kroppen. Hörde förresten att det snöade i Åre igår. Det infinner sig alltid en känsla av saknad och tomhet efter konvent. Jag har varit fullkomligt utslagen i 2 dygn – inte pga av konventet utan pga den något brutala TCM-behandlingen jag fick med nålar på söndagen efter min klass. Jag fick nålar i både sätet och vaderna på båda sidorna. Behandlingen var extremt smärtsam, betydligt mycket värre än att tatuera halva kroppen och efter behandlingen kunde jag inte röra mig alls. Några timmar senare kunde jag fortfarande inte röra mig. Matthew som fick samma behandling i ITB (sen- och bindvävsstråket på lårets utsida) kunde inte heller röra sig. Båda var extremt illamående och omobila.

Anledning att jag la mig på britsen i första hand är att all cykling har satt sig i min bröstrygg och gjort den stel som tusan – vilket i sin tur orsakade att något hände i den rörligare delen av ryggen, dvs ländryggen under mina 2 timmar framåtfällningar på yogagames.

Hade jag vetat att det skulle innebära så här mycket smärta och faktiskt inflammation i musklerna, hade jag aldrig tagit behandlingen. Det kanske kommer något gott ur den. Men att vara fullständigt utslagen i 2 dagar har varit fruktansvärt och att dessutom behöva byta bort mina klasser denna veckan var inget jag räknat med. Jag hoppas innerligt att kroppen är piggare och starkare i morgon.

Är det någon som fått akupunktur – hur reagerade ni? Är det normalt att bli så här?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center