Mer från Nike

Att man kan bli sådär löjligt förtjust i lite kläder. Jag är störtförälskad i Nikes nya släpp. Allt andas “Jessica”. Tightsen är om möjligt ännu bättre – små justeringar och de sitter precis där de ska. Jag tom vågar cykla i dem nu utan att de ska åka ned för rumpan. Well done Nike. Färgerna är pastelliga och neon. Blandat med mönster. Jag föll pladask.

Dagens knästatus är att det går framåt. “Laserbeemandet” verkar göra underverk. Visst det är fortfarande svullet och maler men bättre. Det finns ett ljus i “knätunneln”.

Jag är galet imponerad av Helenas detox. 14 dagar! Undrar i det tysta om jag skulle klara av så lite mat och energi. Jag ser framemot att läsa hur hon upplever effekterna.

Snubblade också över Scandic Grand Centrals statusuppdatering på facebook. Du kan ansöka om grattis nätter om du är bloggare i deras specialla rum avsedda just för … bloggare. Kul idé.

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.