Hur många gånger har du har drömt dig bort. Målat upp den perfekta dagen, den perfekta situationen, förändrat någon upplevelse och levt om den i drömmen – perfekt. Önskat att du hade något som du inte har idag.

VI är så löjligt prestationsinriktade. Dvs under det flesta omständigheter strävar vi efter att göra det vi tror andra uppskattar som värdefullt eller vad vi tror förväntas. Vad stoppar dig att istället göra det DU drömmer om. Att stoppa undan alla meningar som börjar på “om” och “men” samt innefattar “kanske” och istället inte hitta ursäkter. Istället vara tyst en smula för att dämpa det som får dig att tvivla på att du kan förverkliga dina drömma.

Jag ska göra det. Nu är det dags. Att leva med lite större andetag. Att stretcha varje minut. Att testa att göra livet precis så där som jag vill och önskar. Visst fan finns det motgångar och det kommer komma fler men jag vore så dum om jag inte vågar leva större. Att lyssna på mina drömmar och förverkliga dem.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center