Mer Milano och We Own the Night Milano

Det slog mig att allt gick så snabbt att jag inte riktigt hann berätta att jag skulle till Milano för att springa med 3000 tjejer och coach StylebyRunCrew in i mål.

We Own the Night är som Tjejmilen men i arrangemang av Nike. Orange, rosa och lättsprunget.  Loppet har körts i bla London, Berlin, Paris, Amsterdam och nu Milano.  Lite som Midnattsloppet fast i mindre skala.

Härlig stämning. Folkfest. Killar som är  till sig i trasorna över 3000 tjejer som springer. Papparazzi som jagade den perfekta bilden på kändisarna som deltog i loppet. Fotbollsfruar. Härlig bansträckning och extrem lätt sprungit. Snabb bana som tusan och sådan där löjligt bra temperatur.

Milano i sig är charmigt. Översvämmat av storlek XS och S i samtliga butiker. Jag hade svårt att hitta storlek medium vilket är på tok galet. Italienarna är mysiga och trevliga och en extremt skön kontrast till hetsiga stockholmare.

Utanför den där extremt pampiga och kända byggnaden i föregående inlägg spatserade duvor och små skitungar som fångade dem i stjärten och gick och skakade dem som om de vore leksaker. Jag läxade upp varenda en snorunge och frigjorde de stackars duvorna. Det värsta jag vet är människor som gör djur illa.

Jag åker gärna till Milano igen, då vill jag nog ha cykeln med mig också.

 

WOTN_MILAN_START_detail

WOTN_MILAN_SEMPIONE_PARK_detail

WOTN_MILAN_ARENA_detail

WOTN_MILAN_ARCO_detail

WOTN_MILAN_TUNNEL_detail

WOTN_MILANO_INSTAGRAM_detail

WOTN_MILAN_CELEBRATION_detail

Bilder från NikeInc.

3 Comments

  1. Nellie 1 juni, 2013at21:37

    Det låter som ett riktigt härligt lopp! Glädje och sammanhållning trots att det är tävling, det gillar jag. :)

  2. Lisa 2 juni, 2013at09:55

    Kommer det till Stockholm? Hoppas!

  3. madelaine 4 juni, 2013at17:51

    Jäklar vad coola bilder.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *