Middagar, blå knän, vänner, intervaller och bröllop

Words by

Dagarna verkar bara ha flugit förbi och jag har någonstans där inte hunnit med, eller kanske mer haft fullt upp med att hinna med. Jag har varvat underbart sällskap med träning. Först med en hemflugen Sara och Åsa samt allas andra hälfter. På Kitchen and Table mittemot oss på Kungsholmsgatan. Nyöppnat och snyggt. Men det tog oss drygt en timme innan vi fick beställa maten som sen inte var wow. Men sällskapet var wow gånger tusen.

Dagen efter ny restaurang och födelsedagsfirande med grymt sällskap.

Några turer senare på min mtb och med några intervaller i kroppen har jag även ett sjukt svullet knä efter att slarvat och glidit som på ett bananskal över en våt rot igår.

Hela veckan har förresten varit en jakt på en klänning. Jonna gifter sig idag och alla inklusive Rambo ska försöka visa upp sig i ett mer välklätt jag. Efter extremt många turer blev det en sidenblå klänning från Day. Högst oväntad färg för mig.

 

 

6 Comments

 • Paula

  Vad kul med bröllop. Hoppas ni får en fantastisk helg och hälsa grattis till brudparet :)

 • jessica

  tack detsamma söta <3

 • Lone

  Så fin me sløyfe!

 • Annika - strongday.se

  Haha vilken modellhund. Liksom nonchalant och dryg min – fast på ett coolt modellsätt!

 • Anna

  Den spanska byrackan må vara stilig i sin fluga, men jag hoppas vi får se en bild på dig i strassen? :D

 • Fru Vängbo

  Jag håller med Anna, när får vi se dig i din stass? J och Rambo verkar trivas lika bra i “finkläder” haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us