Midsommar på ducatin

Röda Ducati och jag har varit ute och kört i ett ordentligt blött MTB spår vid Stockby ute på Lidingö. Jag jobbar på att bli bättre tekniskt – utför börjar kännas helt ok – min utmaning är asbrant uppför i kombination med tekniskt som tusan. Jag har tränat och tränat idag och trillat och trillat. Efter 10 pladaskfall tappade jag räkningen.

Vi tvättar våra cyklar i utomhustvättarna för bil med högtryck – grymt bra tips.

3 Comments

  1. Suzan 22 juni, 2012at20:01

    Härliga bilder! Glad midsommar!

  2. StepUp 2 Fitness 23 juni, 2012at11:24

    Underbara bilder. Hoppas även helgen är underbar :)

  3. Användarens profilbild Jessica 23 juni, 2012at11:26

    Tack fina ni och detsamma!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *