Midsommar på ducatin

Röda Ducati och jag har varit ute och kört i ett ordentligt blött MTB spår vid Stockby ute på Lidingö. Jag jobbar på att bli bättre tekniskt – utför börjar kännas helt ok – min utmaning är asbrant uppför i kombination med tekniskt som tusan. Jag har tränat och tränat idag och trillat och trillat. Efter 10 pladaskfall tappade jag räkningen.

Vi tvättar våra cyklar i utomhustvättarna för bil med högtryck – grymt bra tips.

Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Helgens mantra

Helgens mantra

Bilden utan texten snart i en tidning i ngn hylla

Next
Rostad & varm potatissallad

Rostad & varm potatissallad

Jag har länge förstått att min kropp inte är överförtjust i allt som jag stoppar

You May Also Like