Jag har länge förstått att min kropp inte är överförtjust i allt som jag stoppar i den och jag har testat att drastiskt minska på intag av gluten denna veckan – och magen jublar. Jag gråter om det är så att jag är intolerant. Jag som älskar att doppa ett riktigt gott surdegsbröd i en galet god olivolja. Hur som, i avsaknad av pasta så svängde jag ihop en sallad med nypotatis.

Rosta hela nypotatis med skal vända i olivolja, flingsalt och svartpeppar i ugnen. Dela de stora. Ta ut plåten och låt bli “lagom” varma.

Under tiden som potatisen svalnar:

Hacka färska örter grovt (basilika, bladpersilja & dill). Hacka en röd lök eller färsk knipplök. Skiva en knippe färska morötter. Halvera ett gäng körsbärstomater.

Blanda allt med potatisen, addera svartpeppar, salt och pressad citron samt smakrika korvar och ngn parmaskinka.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center