Sara skriver om träningsminnen i sin julkalender och jag hade inte tänkt göra något speciellt tills jag i helgen hamnade på toaletten med en tidning och hittade en av alla de människor som betyder mycket för att skapa en union mellan hjärta och kropp hos  många människor.

Jag bestämde mig för att under hela decembermånad dela med mig av de människor som jag håller nära och som är oerhört vackra och betydelsefulla på så många olika sätt.

Först ut är killen som dök upp lite oväntat på toalettbesöket i helgen:

Jag har inte riktigt premiärläst Blossoms tidning, förrän nu i helgen då jag hittade den hemma hos Linda. Eller rättare sagt, jag tror jag hittade alla nummer som hitintills släppts.

I en av tidningarna hittade jag dessutom en suverän artikel om en av de vackraste människor jag vet, både på insidan och utsidan och i det mesta han gör (jag lovar att han tom är vacker när han sitter på toa), Mango.  Han säger så många kloka saker och jag tycker att artikeln förmedla det vackra i det Magnus tar sig för.

Man blir glad av Magnus. Hans havsblå ögon är inte alls kalla utan brinner av omtanke och engagemang och jag är alltid upprymd efter att jag har träffat honom, förmodligen också lite dålig i magen efter som jag alltid vill bli i lurad någon ny smaskig mirakelkur.

Magnus (tilsammans med Kicki) ligger bakom Functional Moves® som vi kommer ta in på World Class under hösten och som jag har testkört på Nybroplan under hösten.

Kramar och magiska höftrullningar, tack för att du finns Magnus.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center