2020 hade vi i She Rides nästan 100 cyklister över hela Sverige som tillsammans skulle cykla Vättern på olika SUB-tider. Sedan She Rides start har Vättern alltid varit en av årets höjdpunkter. Jag har cyklat runt den omtalade sjön med vår Community SHe Rides och det är något oslagbart att uppfylla drömmar och gå i mål tillsammans. Essensen av SHe Rides ligger i just det, tillsammans.

I år blev det helt plötsligt lite annorlunda.

Det blev inte som vi tänkt riktigt. Lite upp och ner och de där drömmarna om att gå i mål i Motala krossades. Urkraften i vår community handla alltid om att inte ställa in utan att ställa om och vi fick en chans att uppfylla de där drömmarna som gått i kras på ett annorlunda sätt och ändå gå i mål. Tillsammans.

Ny bansträckning fast på hemmaplan i och med #Minvätternrundan, tillsammans men på olika ställen. Och vår styrka över att finnas över HELA Sverige väver samman oss via sociala medier.

Vi har tillsammans med Carlsberg NON Alcoholic, som vill göra ett slag för precis samma saker vi tror på – en större arena för fler att ta plats på – och såklart med Vätternrundan själva, har vi följt några av våra cyklister under veckan när de samlar mil för att peppa och inspirera er och oss, att aldrig sluta drömma.

Här är första avsnittet och nästa kommer imorgon fredag.

Producerat av: Tobias Björkgren, Kristoffer Hellman och Jessica Clarén för She Rides, Carlsberg och Vätternrundan.

I första avsnittet har ni min berättarröst och sedan möter ni Ulrika och Lina ❤️.

1 Comment

  1. Cilla 11 juni, 2020at11:26

    Bästa SHE RIDES! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *