Miss Universum och Fit to Flex

Words by

Medan jag sitter och försöker ignorera mitt halsont har en av mina bästa vänner kört en press release av Reeboks Fit to Flex på World Class Vasastan. Heja Cissi, jag är en stolt kompis. :)

Lånade en videosnutt från “Spark i Baken”.

2 Comments

  • Jojohanna

    Jag ser fram mot att få prova detta redan nästa vecka på ett litet mini-konvent. Fast jag hade ju ännu hellre testat på Fit to Fly, what’s not to like med en trapets liksom… Håller tummarna för att halsontet bara är en knäckemacka som hamnat lite fel… Så att det försvinner snabbt!

  • åsa

    Ser härligt ut. Hoppas att man får testa det något framöver. Ta hand om dig och krya på dig vännen. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us