Sleep baby, sleep.

Är gigantiskt trött efter att ha sovit på tok för lite tre nätter på raken. Idag är jag så trött så jag mår illa.

Det slog mig när jag gick hem från min cykelklass ikväll hur mycket vi pratar om kost, träning och träning och kost, lite iblann om vila men sällan om sömn, som iofs är en del av vilan.

Sömnen är på många sätt livsviktig och mer avgörande än vad du tror för dina träningsresultat. Vare sig du vill springa snabbare, lyfta mer, må oförskämt bra, tappa vikt eller vad det nu kan vara för mål just du har. Dålig sömn och/ eller för lite sömn påverkar kroppen i en negativ sprial nedåt. Kroppen hinner inte återhämta sig och kortisolhalterna i kroppen blir generellt högre. Under långvarig sömnbrist försämras muskeltillväxt och kondition.Listan kan göras hur lång som helst med negativa effekter.

Så hoppa i säng och sov vänner så ni kan springa snabbare i morgon.

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
utfall, platning och 94% luftfuktighet

utfall, platning och 94% luftfuktighet

Idag har varit en dag med fullt upp sedan jag klev upp och avslutades med grädde

Next
Miss Universum och Fit to Flex

Miss Universum och Fit to Flex

Medan jag sitter och försöker ignorera mitt halsont har en av mina bästa vänner

You May Also Like