Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Miss Universum

Senast uppdaterad:

Helgen har har sprungit förbi mig. En av min närmaste och bästa vänner har fyllt år och vi har firat henne i ren skär “sex and the city”-anda igår lördag med bubblor i glaset och lite till bubblor i glaset.

Jag avverkade en helt ok 11.2 km runda som uppvärmning innan bubblorna. Blåsten, som fullständigt piskade över Sthlm igår, hade lyckats knäcka några träd på min väg runt Kungsholmen och gjorde också det bästa för bromsa min framfart. Det kändes ruggit höstigt i luften igår. Jag har ju en förmåga att älska just hösten och believe  it or not… det rycker ordentligt i min skidåkartarm. Så sjukt egoistiskt (nja inte riktigt) gav jag födelsedagsbarnet ett liftkort för kommande säsong på Skistar i födelsedagspaket.

Vi har fortsatt att fira henne, miss Universum, idag med en sjuk bullfika… vilket har resulterat i ännu ett sockerstopp för Jessan… tror bestämt att det får vara fram till Oscars bröllop.

Smeknamnet på min eminenta och högt älskade vän, är en lång och smaskig historia (som jag inte får berätta)… miss Universum, I Love You.

0
Föregående
Intervall?

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.