Godisstopp

No more candy for miss Clarén, at least for a while…

Medans grannen ovanpå fortsätter sin sjukt segdragna och låååånga renovering (tror jag lyssnat på byggljud nu i 6 mån) har jag bestämt mig för att sätta godisstopp. Åtminstone en månad.

Alla som känner mig vet att jag är en godisråtta och jag tror att det kan bli en “lätt” utmaning för mig *pust*.

Jag vill poängtera att jag inte vill ha ett uppehåll för att jag tycker det är “fel” att äta godis, jag snarare förespråkar att man ska äta det mesta, men med måtta och balanserat. Att undvika förbud och dylikt och istället tänka på vad som gör kroppen och själen glad.

Min anledning till att ta ett avbrott är att jag behöver få i min näringstätare mat istället för energirik men näringsfattig sådan. Helt enkelt är det bättre att jag proppar i mig en spirulinaboll eller incaboll istället för en påse lösviktsgodis.

nomore

7 Comments

 1. Fru Vängbo 27 februari, 2010at17:27

  Sötaste! Förmodligen klokt, du och jag delar ju den där njutningen för det goda i livet. Jag har just svängt i hop bollar med ungefär samma innehåll som i raw food pajen. Som lördagsgodis! Great minds think alike! Kram på dig

 2. Lisa H 27 februari, 2010at18:35

  Vet inte hur många gånger jag har försökt, men det är helt omöjligt för mig…. Godisbitarna ropar efter mig i affären.. Men bra jobbat av dig! :) Ha en skön helg!
  Kram Lisa H

 3. Ann-Margete (mamma) 28 februari, 2010at17:34

  Lycka till med ditt “nya liv”!

 4. Anna 1 mars, 2010at09:24

  Efter uppehållet kan du köra “10 stycken per köptillfälle”-metoden. Det är inget förbud och man lär sig snabbt att hitta sina superfavoriter!!

 5. Mikkan 1 mars, 2010at16:46

  det är tufft att “tända av” om man haft en intensiv affär med godispåsen ett tag, inget att leka med, men det passerar ju snabbt. Trist att man “trillar dit” på det hela tiden, iaf för mig så tappar jag liksom kontrollen efter bara ett par veckor och upplever att jag inte längre väljer själv utan bara stoppar i mig utan att tänka mig för, och sen när dagen är slut sitter man där och känner att man inte äter så fin mat som man önskade att man ger sin kropp.

  Så, en sån här detox är ju superhärlig emellanåt, när man väl är över puckeln. Pepp pepp!

 6. Pingback:Jessica en acrobat? « jessica claren

 7. Pingback:Miss Universum « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *