Det är vår. Eller i alla fall snart vår. Fast igår så snöade det och känndes som vi tagit några steg tillbaka till vintern. Men den lurar där bakom hörnet, våren alltså. Jag har lämnat en tung träningsvecka bakom mig och följer ivrigt alla cyklister som kör Cape Epic. De har det tokigt varmt där nere i Syd Afrika och det är sjukt häftigt att två kvinnliga svenska cyklister leder damsidan och på mixed. Heja Jennie och Jennie!

Man pratar om att man kan se norrsken i nästan hela Sverige just nu och jag ska försöka övertyga J att vi ska ut och jaga det. Jag menar, vi bor ju mitt i skärgården, vi om någon borde väl kunna få se lite grönt ljus på himmeln?

Så på listan för resten av veckan: 

  • Få watt på min mtb
  • Jaga norrsken
  • Ta promenade med Rocky och övertyga honom om att rådju är inget att vara rädd för
  • Appro på rådjur, rädda mina tulpaner
  • Berätta för er om Guided Heroes som lanseras imorrn

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *