I morgon börjar den

Words by

Julkalendern 2014

Jag har samlat ihop en massa grejer till er och hoppas kunna göra lucköppningen varje dag till ett litet party.

Alltså – från och med imorgon – har vi en julkalender varje dag – fram till julafton, så klart. Med galet mycket härliga grejor att vinna.

Vad hoppas du jag har med?

[insert]julkalender[/insert]

8 Comments

 • Luisa

  alltså älskar dina små kollage. blir alltid så inspirerad.

 • Amira

  Men Åååå.. I vanlig ordning så inbjudande, lockande och vackra foton! Jag hopppas på en fribiljett till ngn av dina cykelklasser/rörlighetsklasser, en skräddarsydd dagensboost foto/budskap i någon form till lucköppnaren! Någon god skapelse från alla dina grymma recept (med utskrivet recept till). Ett kvalitetesprotein att ha i smoothies (med recept) såklart! Enervit gel, en fin löparmössa eller svettarmband (sådana man har runt handleden). Ngn härlig kroppsprodukt eller städprodukt som är sådär just eko!:-) Nu gömmer jag mig lite bakom skämshatten men jag säger det ändå ..Lucka 24..en biljett till något vackert lopp (spring eller cykel) ngn clinic, ngt härligt event, ett medlemskap i JCMC spring eller så. Kanske ett löfte om ett signerat ex av en kommande Clarén bok med massor av härliga recept, fantastiska bilder och ord till själen ( om ngn sådan händelsevis är under tillverkning:-)?..Å nej nu försvinner jag ner i skämshålet för alla dessa önskningar:-) Ha en fin första advent! Kramar i massor <3

 • Emmi - explorista.se

  Skoj och vilka fina bilder!

 • Noor

  Det var en grym önskelista, Amira! Skriver under på allt, especially fribiljetterna till dina fantastiska cykelklasser, Jessica! Kram på er båda!

 • Amira

  :-) Noor! <3 Kramar tillbaka till dig!

 • Rebecka

  Åh vad roligt! Jag längtar! Vet inte alls vad jag hoppas på, men kanske träningskläder från bästa Nike till exempel. Eller hårprodukter från något såntdär bra märke som du brukar ha koll på. Nä jag vet inte alls, men spännande blir det!

 • Madelaine

  Å, vad kul med julkalender.
  Jag hoppas på fina kloka ord / ordspråk från dig som letar sig in i själen och få det att glimra till. Jag hoppas också på goda “hälsosamma” recept, tips och kloka råd och spännande överraskningar.

 • jessica

  Blir glad av det ni önskar! Lovar att ta med typ allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us