8 Comments

 1. Luisa 30 november, 2014at09:52

  alltså älskar dina små kollage. blir alltid så inspirerad.

 2. Amira 30 november, 2014at10:44

  Men Åååå.. I vanlig ordning så inbjudande, lockande och vackra foton! Jag hopppas på en fribiljett till ngn av dina cykelklasser/rörlighetsklasser, en skräddarsydd dagensboost foto/budskap i någon form till lucköppnaren! Någon god skapelse från alla dina grymma recept (med utskrivet recept till). Ett kvalitetesprotein att ha i smoothies (med recept) såklart! Enervit gel, en fin löparmössa eller svettarmband (sådana man har runt handleden). Ngn härlig kroppsprodukt eller städprodukt som är sådär just eko!:-) Nu gömmer jag mig lite bakom skämshatten men jag säger det ändå ..Lucka 24..en biljett till något vackert lopp (spring eller cykel) ngn clinic, ngt härligt event, ett medlemskap i JCMC spring eller så. Kanske ett löfte om ett signerat ex av en kommande Clarén bok med massor av härliga recept, fantastiska bilder och ord till själen ( om ngn sådan händelsevis är under tillverkning:-)?..Å nej nu försvinner jag ner i skämshålet för alla dessa önskningar:-) Ha en fin första advent! Kramar i massor <3

 3. Noor 30 november, 2014at13:45

  Det var en grym önskelista, Amira! Skriver under på allt, especially fribiljetterna till dina fantastiska cykelklasser, Jessica! Kram på er båda!

 4. Amira 30 november, 2014at14:05

  :-) Noor! <3 Kramar tillbaka till dig!

 5. Rebecka 30 november, 2014at22:12

  Åh vad roligt! Jag längtar! Vet inte alls vad jag hoppas på, men kanske träningskläder från bästa Nike till exempel. Eller hårprodukter från något såntdär bra märke som du brukar ha koll på. Nä jag vet inte alls, men spännande blir det!

 6. Madelaine 30 november, 2014at23:23

  Å, vad kul med julkalender.
  Jag hoppas på fina kloka ord / ordspråk från dig som letar sig in i själen och få det att glimra till. Jag hoppas också på goda “hälsosamma” recept, tips och kloka råd och spännande överraskningar.

 7. Användarens profilbild jessica 1 december, 2014at12:50

  Blir glad av det ni önskar! Lovar att ta med typ allt!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *