Lucka 1

Decembers första dag och vi öppnar lucka 1.

Jag älskar Bounce Energy Balls. Har dem ofta nedpackade som nödproviant när jag är ute och reser. Eftersom det kan vara extremt svårt att hitta bra gluten-, ägg- och laktosfria mellanmål. I somras när vi var i Portland med Nike – räddade Madde mina dippar med faktiskt Bouncebollarna.

Nu har jag ett stort gäng att ge till 2 stycken lyckliga.

För att ha chans att kamma hem dem så kommentera nedan och motivera varför just du ska få ett gäng bollar hem till dig. Extra plus i kanten är så klart om man länkar till detta inlägget – men inget måste, förstås, det räcker med kommentarer. 

[insert]Bounce[/insert]

56 Comments

 1. Sanna 1 december, 2014at12:45

  Har alltid velat prova dessa bollar men det har aldrig blivit av. Skulle nog passa perfekt som mellanmål även för mig vars mage varken tål gluten eller laktos. Vore dessutom perfekt att ha med på resan till Nepal om några veckor för vem vet vad man kan äta där?! :)

 2. piggelinda 1 december, 2014at12:52

  Räddarna i nöden typ måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag… Många bollar kan det bli på en vecka! Härligt vore det å fylla bollskafferiet med en vinst :)

 3. Jessica Sundberg 1 december, 2014at12:53

  Jag får blodsockerdippar ofta och helt utan förvarning. Jag kan vara tokmätt ena stunden för att tio minuter senare vara tokhungrig och därmed på uruselt humör vilket jag tyvärr tar ut på allt och alla. För att lugna mig slinker det ofta ner något som finns lättillgängligt där jag är, typ från pressbyrån, 7-eleven etc. Vanligen godis, bullar eller liknande sol lugnar för stunden (men vad tror ni händer med blodsockret efter en liten stund?!). Nu inför 2015 måste det bli ändring på detta. Med ett gäng bouncebollar lättillgängligt får jag i mig en bra produkt, vid rätt tid och blodsockret hålls på en jämn nivå under längre tid. En riktigt win-situation för alla mina nära och kära!

 4. Hanna Paulsson 1 december, 2014at12:55

  Åhhh vilken lyckoträff det hade varit i det hektiska livet jag lever just nu. Håller på att förverkliga min dröm och bli egen företagare samtidigt som jag fått beskedet att vi väntar ett mirakel i januari. Mycket på en gång men jag vet att jag kommer klara det med rätt inställning.
  Att få leva min dröm karriärmässigt samtidigt som min man stöttar mig hemifrån med vårt barn kräver extra energi för att undvika blodsockerfall ;-)

 5. Sara 1 december, 2014at12:56

  Jag fick smaka “coconut & macademia” som ni delade ut en gång efter Nike Run Club, åh jistanes vad gott! Fick sådana cravings på dem efteråt.. Önskade mig dem t o m i födelsedagspresent och blev jätteglad när jag fick dem. Efter det har jag smakat några av de andra också, de var supergoda.
  Så jag skulle verkligen uppskatta dem om jag fick dem :)
  Har också en tråkig fotskada som jag har bestämt ska läka nu, och jag tror min fot behöver mer bra mat!

 6. L 1 december, 2014at12:58

  Kan man være med i Norge også?

 7. Användarens profilbild jessica 1 december, 2014at13:01

  Man kan vara med i Norge också! :)

 8. L 1 december, 2014at13:08

  De hadde vært perfekte å ha for de gangene blodsukkeret faller! Driver og tester ut ulike mellommåltidsbarer/energibarer som min IBS mage tåler, så hadde vært interessant å prøve disse!

 9. Fanny 1 december, 2014at13:09

  Att vinna är motivations höjande och glädjande. Just nu behöver jag glädje.

 10. Hanna 1 december, 2014at13:20

  Gluten, mjölk och soja allergiker -då är det inte lätt att hitta medtagbar nyttig mellis. Ägg är gott men..ägg. Som studerande och boxare är jag dessutom mycket i farten och behöver en hel del energi.

  En bounce boll skulle få mig att studsa av lycka
  -och än mer laddad att juletiden med glädje smycka ;)
  /Hanna

 11. Evelina 1 december, 2014at13:27

  Detta hade varit perfekt att ha med som extra energi inför kommande förlossning! Snabbt, enkelt och gott :)

 12. Linda Assarsson 1 december, 2014at13:30

  Jag är en aktiv tjej med en positiv syn på livet och med nära till skratt :)
  Jag springer mycket och gärna, det är mitt lyckopiller :)
  I sommar ska jag köra Vätternrundan för första gången tillsammans med min sambo ( han kör sin 10:e gång!)
  Envis och med pannbenet och inställningen att allt går..det är jag!
  Men..
  När jag inte äter mellanmål..
  Då blir jag en häxa!
  Små, smidiga, supersmarriga, sunda, söta bollar..
  Mellis för en häxa ;)
  Vore superkul med en bollvinst för mitt och sambons bästa ;)
  Då kommer jag inte ha några problem alls med att hänga med på cykelpassen i vår, bollar i cykelväskan gör det enkelt att hålla energin på topp :)

 13. Johanna 1 december, 2014at13:38

  Ett gäng bollar skulle vara perfekt att ha som extra energi till mig själv och barnen! Vi är ofta lite trötta vid hämtning på skolan och förskolan och att kunna trolla fram en bounceball skulle vara fantastiskt!

 14. Lovisa 1 december, 2014at13:54

  Att vinna Lucka 1 skulle vara en drömstart på december månad!
  Jag tränar nästan dagligen och ibland är det svårt att hinna med att fixa mellanmål eller en liten extra energikick vilken man verkligen kan behöva nu i detta julrusk! Att vinna detta skulle verkligen underlätta då jag först och främst blir utlottad i en tävling(!!!) och samtidigt får goda energibollar perfekt inför träningen, julklappsruschen eller bara när jag behöver nått litet extra!

 15. Sofia 1 december, 2014at14:22

  Min fantasi när det kommer till mellanmål på lekplatsen börjar tryta. Vore kul att presentrra något nytt för stor- och lillbus.

 16. Linda 1 december, 2014at14:22

  Jag är inne på slutspurten av min graviditet (bf på torsdag, men det kan ju dra ut på tiden ett par veckor till) och även om jag har fortsatt äta relativt bra under graviditeten så har det smugit sig in rätt mycket socker. Jag hoppas på att kunna dra ner på sockerintaget till min tidigare normala nivå efter förlossningen, men har på känn att det kan behövas laddas med bra mellanmål inför den berömda amningshungern. Ett gäng Bouncebollar skulle vara perfekt, både hemma och ute på vift med den lille, så jag håller ett par tummar för att de ska landa hos mig.

 17. Jenny 1 december, 2014at15:06

  Älskar dessa…går åt lite väl snabbt bara:-) Perfekta att ha i väskan att ta till mellan jobbet och hämtningen på förskolan, blir en mycket gladare förälder när jag hämtar och inte har en blodsockerdipp eller är döhungrig.

 18. Pernille 1 december, 2014at15:22

  Just nu tycker jag att jag är värd dem för att jag har cyklat 9 km hem i isande skånsk motvind ;-) Men mer seriöst tänker jag att de kan komma väl till pass när jag om några veckor ska gå PT-utbildning förmodligen tillsammans med en massa ungdomar som är hälften så gamla som jag och tror att proteinbars är bästa mellanmålet. Bounce-bollar är mellanmål i världsklass och med några stycken i väskan klarar jag vad som helst.

 19. Tina Jensen 1 december, 2014at15:56

  Här kommer min motivering till dagens lucka:

  “Tappat gnistan att äta rätt,
  behöver därför ett nytt sätt.
  Kanske en bounce boll lösningen är,
  så jag kan hålla kroppen kär.”

  Hoppas jag vinner!

  /Tina

 20. Johanna 1 december, 2014at16:01

  Försöker återuppliva min stackars kropp efter graviditet och förlossning, och detta skulle vara ett otroligt bättre mellan mål än de kexchoklad som “råkat” trilla ner i magen tidigare! Nya tag, nystart, hej stark mamma!

 21. Erika 1 december, 2014at16:26

  Jag har aldrig sett dessa bollar förr så det vore intressant att prova :)

 22. Maria 1 december, 2014at17:32

  Åh! Älskar de här små bollarna och blev först hooked på dem under mina år i London. Har en crohnsmage som inte heller fixar gluten eller laktos (som så många andra) och många gånger blir dessa bollar skillnaden mellan en helt okej dag och en himla crappy en. Hoppas på ökad tillgänglighet – alltså möjlighet att köpa dem på ICA och liknande.

  Ha en fin dag!
  Kram!

 23. Anna 1 december, 2014at17:33

  Hade varit så himla kul att vinna dessa och bli lite extra bortskämd med en vinst som man inte väntat sig. Har aldrig provat dem, men de verkar vara ett perfekt mellanmål. Har ibland ont om tid mellan jobb och träning och de hade varit perfekta då.

 24. Frida 1 december, 2014at17:57

  Åh..! Jobbar hårt på lägga på mig vikt och lite mer hull. Men ibland glömmer jag verkligen bort att planera och kreativiteten tryter så här års. Små bollar i färgglada och fräscha förpackningar späckade med energi är ju faktiskt optimalt! Roligare att äta dessutom.

 25. Amira 1 december, 2014at18:01

  Näääe men dra (nu åkte ögonbrynen upp över hårfästet).. Vilken rivstart på kalendern! Maah! :-) Jag ääälskar bouncebollar! Förutom att dom är gjorda på riktig bra råvaror så toppar dom även smakmässigt alla mellanmålsbollar och bars jag prövat. Nackdelen är att dom är vansinnigt beroendeframkallande (kokos i topp) men om det är någon last jag skulle kunna stå rakryggad för så är det denna :-D Jag misstänker av dom hitintills dryga 20 kommentarerna att jag är lååångt ifrån ensam :-)

 26. Jessica Edqvist 1 december, 2014at18:12

  Jag är bra på mycket, men det här med mellanmål är jag totalt världelös på! Dessa bollar har jag aldrig provat o skulle hemskt gärna vilja prova!

 27. Rebecka 1 december, 2014at19:02

  Perfekt start på julkalendern måste jag säga! Bounce-bollar är ju bara så gott och världens bästa mellanmål eller kvällssnacks eller vad som helst. En rejäl laddning vore helt perfekt för en frilansande själ som jag, vars osäkra ekonomi inte alltid tillåter Bounce-bollsinköp!

 28. Emma 1 december, 2014at19:14

  Woop woop härlig lucka! har inte provat dessa och det verkar vara kuligt bra :-) Jag har golfbollar, tennisbollar och en badboll hemma. Skicka dessa mumsiga och rädda mig från att försöka tugga på befintliga bollar ;-)

 29. Helena 1 december, 2014at19:16

  Åh, de här skulle jag vilja vinna och testa! När jag får en blodsockerdipp så blir jag som divan i Snickers-reklamen och räddar min omgivning just nu med att äta just snickers vid dessa tillfällena. Känns som om detta skulle vara ett bättre alternativ :)

 30. Kristina Furundzic 1 december, 2014at19:30

  Dessa har jag alltid velat prova men det har aldrig blivit av. För att klara min aktiva vardag så behöver jag ordentliga mellanmål.. men så tankspridd som jag är så glömmer jag ju givetvis att packa ner grejer. Får alltid panikköpa en frukt eller så. Hade behövt lite barer så att jag klarar min vardag och undviker de där hemska blodsockerdipparna!

 31. Rebecca Jonsson 1 december, 2014at19:54

  Åh, har alltid velat prova dessa! Är både gluten och laktosintolerant, men med en liten budget som student så är det rena rama lyxköpet. Skulle vara typ världens bästa julklapp om man kunde ha dessa hemma och mumsa på nu när tenta-tider kommer upp..

 32. Eva 1 december, 2014at20:08

  De här vill jag testa på! Letar ständigt efter mellanmål som är små i storlek men fyllda med energi av den rätta sorten att ha med mig. De flesta jag testat hittills är på tok för söta, skulle dessa bollar vara räddningen?

 33. Anna Jansson 1 december, 2014at20:37

  En sån skulle jag vilja ha i ryggfickan på vinterns distanspass. En bättre lösning än mini-snickers som annars är standard i mina cykelfickor. En räddare i nöden helt enkelt!

 34. Frida 1 december, 2014at20:47

  Vilken härlig start på din kalender! Jag skulle vilja ge de goda bollarna till min mamma som fått ett tungt sjukdomsbesked och som nu gör allt hon kan stärka kroppen inför den jobbiga tid som väntar. Goda och nyttiga mellanmål som inte kräver så mycket energi vore perfekt för henne!:)

 35. Carola L 1 december, 2014at20:58

  Ett nyttigt mellanmål på eftermiddagen på jobbet – annars är det så lätt att ta nått sött och det är verkligen onödigt! Hoppas på vinst!

 36. Anna Adolfsson 1 december, 2014at21:05

  “När passar en boll som ger energi och uppmuntran i min vardag? ”
  Mellan föreläsningar, det är energikrävande att plugga och hålla sig vaken samtidigt, det vet vi alla.
  Mellan skolan och gymmet, så en liten tös har ork och styrka att fightas med muskelknu(t)tarna om skivstängerna.
  Mellan gymmet och hemma, så min pojkvän möter en glad tjej i dörren. (han som också kan bli lättpåverkad av svängande blodsockernivåer kan behöva en innan jag kommer hem också ; )

 37. Frida G 1 december, 2014at21:25

  Jag vill gärna tävla och skulle vilja vinna de här då jag är såååå dålig på att ha med mellanmål. Det gör mig sugen på allt smått och gott som kommer min väg. Tänk om jag hade ett gäng sådana här i väskan istället! Kram!

 38. Malin 1 december, 2014at21:44

  Som student man måste trixa,
  för att plånboken fixa
  Och inte alltid funkar de’
  att inta näring av kvalité
  Men med en boll i fickan
  energi kan ges till flickan
  Så hon orkar plugga
  och av energi-dipp ej behöver kugga :)

 39. Jeanette 1 december, 2014at21:49

  Åh – jag älskar de här “bollarna” – som du skriver ett perfekt mellanmål. Men jag köper dem tyvärr för sällan då de är så dyra så jag skulle bli överlycklig om jag vann! Jag försöker att undvika socker och mjöl och då är de här perfekt!

 40. Anna L 1 december, 2014at23:16

  Jag jobbar som officer så jag har den stora förmånen att få träna på arbetstid eftersom vi har höga krav på fysisk prestationsförmåga. Dock kan det ibland bli lite knepigt med energiintaget kring träningen på jobbet, då vore det toppen ett sånt här nyttigt och gott mellanmål!

 41. Camilla S 2 december, 2014at01:17

  För att jag kämpar igenom en jobbig tid av mitt liv just nu, tar lätt till osunda alternativ och skulle verkligen vilja testa bättre alternativ.

 42. Susanna 2 december, 2014at08:06

  Wow, vilken vinst!

  Jag älskar alla dessa bollar men köper dem enbart när jag vill lyxa till det för de är otroligt dyra. Så det här hade varit ett superbra alternativ nu när det börjar närma sig jul då pengarna tryter :)

 43. Anna . P 2 december, 2014at09:19

  Kul med en kalender!
  Jag skulle vilja vinna dem för att jag helt enkelt aldrig testat dom. Har aldrig sett dom ute i handeln, så därför aldrig provat dom. Är en person som alltid har någon slags bar eller liknande i väskan, man vet aldrig när energi kan behövas. Men gillar variation & att testa nya saker. Men det måste vara lättillgängligt!

 44. Sandy 2 december, 2014at09:36

  För att jag ska komma ifrån mina “nöd-godisköp” i kritiska situationer så skulle jag bli så glad för ett gäng Bounce-bollar! Tänk att ha en sån goding till hands när sockersuget är större än förnuftet…

 45. Mats 2 december, 2014at09:42

  Jadu, det var ju en hel hög kommentarer så tänker inte ens försöka ge mig på tävlingen.
  Bollar kan man inte få nog av här i livet trots att jag måste hänga runt med två nötter hela tiden så är dem inte någon vidare hjälp när man är i behover att något mellanmål :)

  Har någon ett förslag på vart man får tag i dessa bollar?
  kan inte minnas att jag sett dem i några vanliga matbutiker

 46. Sofia 2 december, 2014at11:56

  Sitter på jobbet med stooora jobbhögar som ska betas av innan jul. Det är svårt att hinna med något annat än jobb, och träningen och kosten får lida… Därför skulle det vara idealt att ha ett par bounce balls att stoppa i sig när energinivån snabbt behöver höjas, på jobb och mellan jobb och träning.

 47. Rebecka Hugne 2 december, 2014at12:25

  Min kommentar hamnade nån annanstans ;)

  Hade varit perfekt för en trött mamma som inte alltid sätter sina egna behov främst. Bättre än kexchoklad i väskan och perfekt efter träning när man ibland behöver natta barn innan man kan svulla i någon god mat! Jag fortsätter följa din kalender och hoppas på lycka i någon lucka :) kram

 48. Josefine 2 december, 2014at12:38

  Kul med en julkalender! Eftersom jag är nötallergiker så kan jag tyvärr inte äta Bounce. Men jag är med och tävlar ändå för jag vill vinna bounce bollar till min lillebror som är nybliven glutenallergiker som tävlar på hög nivå och därmed reser väldigt mycket. Jag vill vinna för att kunna göra min fina lillebror glad :)

 49. Emma W 2 december, 2014at12:45

  Skulle jag vinna skulle jag ge bort/lotta ut några av bollarna på mina cykelklasser! Bara för att motivera mina deltagare att äta nyttiga mellanmål men också just det där att faktiskt ÄTA mellanmål. Perfekt att ge lite extra kärlek och omtanke i juletid i cykelsalen :)

 50. Malin Stang 2 december, 2014at14:26

  Kanske luckan redan stängt men skulle verkligen önska mig ett gäng bollar till skidresan i jul! Grymmaste melliset i backen för att orka klättra upp för ännu en topp! ;)

 51. Elina 2 december, 2014at14:37

  Jag lever ett aktivt liv men kämpar för att hålla kosten lika god. Nyttiga, enkla och goda alternativ när energin tryter och sötsuget slår in går alltid hem hos mig. Har faktiskt tänkt att prova dessa bollar men har hittills inte blivit av. God julmånad till dig!

 52. Anna / På Studs 2 december, 2014at19:59

  Börjar dagarna med Crossnature i friska luften, fortsätter in på gymmet och jobbar med kunder som alltsom oftast äter nästaningenting för att de är rädda för att gå upp i vikt, fortsätter ut och håller Crossnature Mama och sen in igen för grupper och kunder inomhus. Kämpar själv med att äta bra och tillräckligt under dagen och är så TRÖTT på mina snabba mellis. Ett gäng studsbollar skulle verkligen sitta fint som omväxling och energitillskott under långa dagar – så att jag kan fortsätta inspirera en massa andra människor och även också visa dem förslag på en bra energiboost!

 53. Joanna 2 december, 2014at21:04

  Jag skulle ge bort mina till våra fantastiska pedagoger på dagis. De står pall så mycket, magsjuka, löss, förkylningar och snor. Skulle kännas fint att kunna ge dem
  Ngt för allt såhär inför julen. Sedan kan jag erkänna att jag har aldrig ätit dessa bollar, så en till mig ich en till tomten skulle få stanna kvar hemma i huset

 54. Erika 2 december, 2014at21:42

  Åh det där bollarna är så jäkla smarriga! Åt dem ofta som mellis på jobbet när jag var lat och inte hade preppat medhavt mellanmål:) Men nu! Alltså som föräldraledig behöver en verkligen blixtsnabba mellanmål! Är hemma med fyra månaders bebis och hennes behov går alltid först. Saker jag kan äta med en hand medan hon äter får big like!:)

 55. Ellen 3 december, 2014at11:35

  När man är mycket på språng och dessutom lider av att bli “hangry” (en kombination av hungry och angry ;-)), skulle dessa vara en bra lösning. Det bruksr tyvärr oftast få bli det som finns lättast tillgängligt när både energin och humöret tryter, vilket i 9 fall av 10 blir något godis eller någon chokladbit. Så att ha några såna här i väskan skulle vara guld för mig!

 56. Sanna 4 december, 2014at00:09

  Mitt favoritmellanmål varje dag, alla dagar i veckan. Smakar det så kostar det, så även med de här bollarna. Med tanke på just det har jag hunnit igenom långt ifrån alla smaker än utan fastnade på de två “testsmakerna” macadamia/coconut och peanutbutter. Hade varit grymt att vinna ett gäng och riktig passande såhär i stressmånaden december när ens humör sätts på spel titt som tätt i julstöket, arbetssituation och livspusslet. En boll eller två i väskan och energin är återställd igen, mitt i julruschen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *