Morgondis

Idag är jag lycklig i själen. Jag sprang imorse och fick nypa mig för att vi verkligen bor så himla vackert. Runtom vårt berg – hur man än gör måste man alltså börja alla träningspass med en nedförsbacke och avsluta med en uppför, finns havet. Några hundra meter bort har vi en insjö som ramas in av urskog. Naturen är så häftig, vild och fri, att hjärtat och själen känns lika härligt fria.

Min löpning just nu är enkel. Inga krav på hastighet utan mest bara att göra den, som komplement till all tid på sadeln.

När jag kom hem så gjorde jag frukost med färska bär och boveteflingor, gick upp på terrassen högst upp och satte mig under solseglet.

Hur började du din dag? Berätta!

 

frukost

Total
0
Shares
Comments 14
  1. Vilken härlig frulle och start på dagen. Jag har jobbat hela dagen, gick upp kl 6, käkade kall risgrynsgröt med blåbärssylt (hemmagjord på hemmaplockade bär) med mjölk plus kaffe, tog en promenad till jobbet (3,5 km genom Hagaparken) och har haft fullt ös på kneget med avtalsuppföljning med en leverantör från UK. Bra dag, gillar när det händer saker :)

  2. Jag läste också morgongodis, en ser vad en vill se kanske?! Fniss. Jag började dagen nästan som du, med morgonkaffe, morgonlöpning och därefter frukost ute i solen på vår altan :-)

  3. Vilken härlig start på dagen☀️ Jag gick upp, satte mig i trädgården och njöt av kaffe, frukostsmörgås och fågelsång. Tog sen cykeln till jobbet i stilla mak. Det är tyst och ganska tomt på vägarna om morgnarna så det blev en skön och lite meditativ mjukstart på dagen✨

  4. Jag började morgonen med äggröra och kaffe (att jag spillde ut kaffet säger vi inte högt). Nu borde jag städa upp i semesterkaoset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Engelbrektsturen 2016

Engelbrektsturen 2016

Engelbrektsturen 2016 – did finish

Next
Vänder blad

Vänder blad

Jag har snurrat runt i Hellas idag med underbara vänner

You May Also Like