Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Mot Österlen

Senast uppdaterad:

På väg. Bilen är fullpackad med paket som jag med benen i halvlotus slog in på köksgolvet i morse, ivrigt påhejad av Rambo som stal sin egen julklapp innan jag hann slå in den.

Cyklar på taket. Nästan 10 grader på Österlen. Jag ska cykla i de skogarna jag växt upp och sprungit.

Har du köpt alla julklappar men inte någon till dig själv, tycker jag du ska köpa dig själv en plats till Nike Blast 2014. Jag vet att det kommer bli vassare, bättre och ännu mer oförglömligt än föregående år. Lina Andersson som är eventansvarig på Nike – kommer i vanlig ordning förtrolla oss tusen gånger om. Och jag vill gärna, så gärna träna med dig där, första helgen i februari.

Någonstans i all julstress hoppas jag att du får rum för att ge dig själv djupa andetag och fylla på med energi. För många är julen magisk men för vissa är den inte lika harmonisk. Vem av dem du än är, ge dig själv utrymme att le åt livet och åt dig själv. Fira dig själv och släng alla måsten och tankar som inte leder dig till mjukare hjärtslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.