Mynta mango smoothie

Words by

Jag har börjat blocka fram min mixer lite igen efter det att den stått undangömd i köksskåpet i förmån för mindre diskalstrande drinkar.

Jag har en förkärlek för mynta. Så jag “lindade” in morgonens smoothie med mynta och en extra touch av citrus för att ordentligt piggna till.

Äpplejuice

Mynta

Färsk Mango

juice av 3 limefrukter

Mixa och avnjut!

2 Comments

 • Sofy

  Det där lät så sjuuuukt gott!

 • Linda

  Hej Jessica,

  Vill bara säga att du är en härlig inspirationskälla som ger mig energi och en knuff framåt i strävan att fortsätta utvecklas som instruktör! Har följt din blogg sedan du höll i en cykelutbildning i Göteborg som jag deltog i under sensommaren. Känner igen den där tråkiga kliande känslan som ofta gör sig hörd i kroppen när nån otrevlig bacill smygit sig på.
  Hoppas att raderna ovan kan ge dig lite uppmuntran!
  Ps, det är fantastiskt kul att kompanjera ihop egna pass, att jag inte upptäckt det tidigare…

  Krya på dig!
  Kram
  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us