Nä, men kom igen Runner’s World

Alltså, jag gillar Runner’s World. Jag tycker tidningen har blivit grymt mycket bättre än vad den var för något år sedan, vilket ledde till att jag per automatik, utan ens kolla på priset, köpte deras “Coach”, som landat i tidningshyllorna.

Jag tappade hakan när min sambo utbrast, “Vet du vad den där tidningen kostade, 79 kr!!!”. Någonstans så tänkte jag att den säkert är grym och kanske inte värd sina dryga 80 SEK men iaf ok.

Jag är galet besviken. Framför allt på att innehållet är upprepningar från gamla nummer. De flesta av bilderna, om inte alla, är bilder köpta från bildbanker. Jag är med på att budgeten kanske inte alltid finns där, inte tiden i heller, för att plåta eget material. Men verkligen, heeeela tidningen? Jag hade gärna också sett en tjej med celluliter och inte en tokretuscherad rumpbild  och måste passa på att ge cred till Fitness Magazines tjejer som bannar deras fotografer om de kör för mycket retusch.

Jag hade förväntat mig så mycket mer och sitter liksom lite snuvad på konfekten.

 

 

9 Comments

 1. MarathonMia 29 april, 2011at22:26

  Nej vad trist! Då köper jag INTE den. Jag skriver en egen! Och visar mina gropiga lår! Yey.

 2. Linda 30 april, 2011at08:28

  Om ni vill ha både celluliter och åderbråck kan jag ställa upp ;D

 3. pilla 30 april, 2011at08:58

  Var innehållet läsvärt annars förutom bilderna? såg den i hyllan igår men den kändes lite för mycket “nu ska vi casha in” och som en summering av tidigare tidningar?

 4. Användarens profilbild jessica 30 april, 2011at10:17

  MarathonMia, du e så härlig ;)
  Linda… jag kan lätt också ställa upp ;)
  Pilla, alltså visst det står en bra grejor, men när inget du bör lägga 80 SEK på.

 5. Ann-Margete (mamma) 30 april, 2011at19:34

  Jag skulle gärna vilja börja mitt inlägg f-n vad du är bra Jessica,
  men jag är ju din mamma, så jag säger BRA KOMMENTERAT! :)

 6. Ruth 2 maj, 2011at13:47

  Jag kan inte annat än att hålla med. Förlängde inte min prenumeration efter att ha blivit besviken allt för många gånger. Artiklar som är skrivna av folk som knappt kan sätta ihop två meningar, hårdretucherade bilder från perfekta USA och upprepningar av gamla sanningar. Visst finns det – som du också skriver- läsvärt material. Men efter ännu ett schema hur man springer milen på sub 40 och om kolhydrater är bra eller inte, har jag fått nog. Tyvärr. Jag tror att Runners har bättre kapacitet än så.

 7. Hans 2 maj, 2011at17:47

  Men helt ärligt, tycker du att Fitness magazine inte är med och visar extremt mycket bilder på väldigt “vackra” människor? Jag vet att jag räknade hur många bilder det var på 20 sidor som var mer eller mindre lättklätt, och det var ett helt gäng.
  Den är inte värst, men det kan deinitivt bli bättre, speciellt då den är ledande i branschen i vårt land.

 8. Användarens profilbild jessica 2 maj, 2011at22:26

  Jag håller absolut med dig Hans, men jag menar att de uttalat strävar efter att “make a difference”… alltså, tjejerna på redaktionen.

 9. Annika 3 maj, 2011at17:49

  Min kille köpte den också och blev väldigt besviken. Trötta tips och inget för någon som redan är igång och löptränar tydligen. Själv har jag inte bläddrat i den ens. Blev inte så sugen efter hans recension.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *