Alltså, jag gillar Runner’s World. Jag tycker tidningen har blivit grymt mycket bättre än vad den var för något år sedan, vilket ledde till att jag per automatik, utan ens kolla på priset, köpte deras “Coach”, som landat i tidningshyllorna.

Jag tappade hakan när min sambo utbrast, “Vet du vad den där tidningen kostade, 79 kr!!!”. Någonstans så tänkte jag att den säkert är grym och kanske inte värd sina dryga 80 SEK men iaf ok.

Jag är galet besviken. Framför allt på att innehållet är upprepningar från gamla nummer. De flesta av bilderna, om inte alla, är bilder köpta från bildbanker. Jag är med på att budgeten kanske inte alltid finns där, inte tiden i heller, för att plåta eget material. Men verkligen, heeeela tidningen? Jag hade gärna också sett en tjej med celluliter och inte en tokretuscherad rumpbild  och måste passa på att ge cred till Fitness Magazines tjejer som bannar deras fotografer om de kör för mycket retusch.

Jag hade förväntat mig så mycket mer och sitter liksom lite snuvad på konfekten.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center