Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nästa nummer av Stark

Senast uppdaterad:

Det är mycket som ska hinnas med i Januari. Tokigt galet mycket. Jag tycker det är härligt. Nästa vecka slår vi upp dörrarna för Nike Training Club Stockholm – mitt i Kungsträdgården. Du kommer kunna köra klasser där, allt från yoga till NTC eller bara komma dit och hänga och prata träning.

Samtidigt som vi roddar med det börjar klasserna för The Nike Blast tar form och repas.

Också klämmer jag in så mycket cykel jag kan. I lördags så tog jag bilder för kommande nummer av STARK, som är i handeln i mitten av Februari. Tokigt fint ute vid Sörmnlandsleden som låg alldeles inbäddad i nyfallen snö. Här är en smygtitt.


 

0
Föregående
Dagens Boost

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.