Nästa nummer av Stark

Det är mycket som ska hinnas med i Januari. Tokigt galet mycket. Jag tycker det är härligt. Nästa vecka slår vi upp dörrarna för Nike Training Club Stockholm – mitt i Kungsträdgården. Du kommer kunna köra klasser där, allt från yoga till NTC eller bara komma dit och hänga och prata träning.

Samtidigt som vi roddar med det börjar klasserna för The Nike Blast tar form och repas.

Också klämmer jag in så mycket cykel jag kan. I lördags så tog jag bilder för kommande nummer av STARK, som är i handeln i mitten av Februari. Tokigt fint ute vid Sörmnlandsleden som låg alldeles inbäddad i nyfallen snö. Här är en smygtitt.


 

2 Comments

  1. Mari 14 januari, 2014at20:27

    Vad kul med massa nytt, och kula grejer att se fram emot =)

  2. Åsa 14 januari, 2014at20:45

    Härliga pics <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *