Det är mycket som ska hinnas med i Januari. Tokigt galet mycket. Jag tycker det är härligt. Nästa vecka slår vi upp dörrarna för Nike Training Club Stockholm – mitt i Kungsträdgården. Du kommer kunna köra klasser där, allt från yoga till NTC eller bara komma dit och hänga och prata träning.

Samtidigt som vi roddar med det börjar klasserna för The Nike Blast tar form och repas.

Också klämmer jag in så mycket cykel jag kan. I lördags så tog jag bilder för kommande nummer av STARK, som är i handeln i mitten av Februari. Tokigt fint ute vid Sörmnlandsleden som låg alldeles inbäddad i nyfallen snö. Här är en smygtitt.


 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center