Nextory i lurarna

I samarbete med Nextory 
Jag jagar timmar i sadeln. Jag behöver distans och distans och åter distans. Som så många andra som jobbar heltid och lite till, är det svårt att få in många långa pass under veckorna. Jag lyckas ändå hyfsat och måste vara nöjd med det. Men det är också tokigt lätt att vara missnöjd. Just att vara nöjd är ta mig tusan något som kräver ett helt eget inlägg. Har skrivit om det förut men tycker det behöver ett eget inlägg igen.
Denna veckan så märks det verkligen att vi går mot vår. Det är ljusare och varmare. Det kommer bli lättare med mindre trösklar som väder osv att ge sig ut i sadeln fast det kommer vara lika ont om tid som innan. Så jag kommer börja få in lite mer timmar i sadeln genom att cykelpendla till jobb så ofta jag kan. När jag kör pass har jag alltid en pod eller ljudbok i öronen – jag gillar det. Ska jag köra intervaller har jag musik. Just ljudböcker är annars min nya distans grej och jag måste tipsa om Nextory. I lurarna har jag just nu “Jag är inte perfekt, tyvärr” – av Michaela Forni. Så himla himla viktig bok om ångest, depression och ord som faktiskt kan hjälpa.
Och sedan har jag lyssnat på “Jag är Zlatan”. Jag fullkomligt älskar självbiografier av kända idrottare och den här boken gav mig en liten annan bild av Zlatan.
I samarbete med Nextory så har jag fått chansen att erbjuda er deras tjänst 30 dagar utan kostnad, bra va! Ni går in via denna länken och anger koden “Jessicas” – och du berätta vilka böcker du lyssnar på så kan vi tipsa varann!
 nextory

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *