Ni bestämmer…

… vad jag ska skriva. Önska favoritinlägget, ett eller flera, vad skulle det vara? Något jag ska berätta, avslöja eller utveckla? Något om mig, träningsrelaterat eller ja vad som!

UnderbaraClara bad sina läsare önska rubriker på inlägg och jag tycker det är en himlakul ide och skulle uppmuntra mig så nu när jag är inne på min 9:e sjukdag och fullkomligt kryper ur skinnet. Hon fick hela 156 kommentarer – helt magiskt.

Så vänner, hit me, ni bestämmer – jag skriver!

[insert]blomma[/insert]

17 Comments

 1. Mari Thyselius 21 februari, 2015at19:37

  Förslag på rubrik:
  Det här taggar mig
  Eller
  Det här går jag igång på(positiv/negativt)

  Trevlig helg!

 2. Användarens profilbild jessica 21 februari, 2015at19:57

  Tack Mari! I am on it!

 3. Kristin 21 februari, 2015at21:14

  Krya på!! Hoppas du snart piggnar till:)

  Läser gärna mer om träning, insulin & kost.

  Och om hur man kan tänka när man googlar sönder nätet och hoppar på&av&mixtra olika dietter. Paleo, lchf,low carb, fakir, psmf, vegan, vegetarian, Viktväktarna, gi, isodiet, lchp, lchq,…osv..Som en ny “ätstörning”; googledietrexia!?
  (Börjar morgonen med Paleo smootie, tar en lchf lunch, en vegetarisk middag, och på kvällen sen planerar en periodisk fasta, men avslutar kvällen med en yoghurt. Går ju säker bra om man hade varit viktväktare hahaha)

  Älskar att du inte följer en matfilosofi, utan äter bra mat. Det inspirerar mig! Tack:-)

 4. Mia 21 februari, 2015at22:13

  Jag läser gärnaom hur du bygger upp ett spinningpass. Finns det big no- nos, finns det big yes yes? Hur länge kör du samma program?

 5. Lottas gata 21 februari, 2015at23:48

  Jag vill veta mer om grunderna i spinning, som ny deltagare. Jag känner att ledarna på mitt ställe bara kör, ingen direkt fokus på teknik. Jag vill/kan inte byta ställe. Hur långt bak ska rumpan vara, ska man tänka “dra” istället för tryck – eller både ock? Ska hälen ner först i tramptaget, oavsett om man sitter eller står? Eller inte alls? Som total nybörjare, bör jag ha styret lite högre än om jag är mer van? Är det ok att guppa upp-och-ner med kroppen, eller ska den vara stilla och benen jobba? Ja du förstör ju, nybörjar-Basics! :-)

 6. Lottas gata 21 februari, 2015at23:49

  Förstår – inte förstör! :-D

 7. Caroline 21 februari, 2015at23:49

  Krya på dig Jessica!
  Kul initiativ :) Jag hämtar mycket inspiration från det du skriver om kost och hur vi kan ändra fokus i synen på våra kroppar. Tips på teman och rubriker; träningsmotivation, musikinspiration, Hur stärker man en svag bröstrygg?, Hur balanserar man styrka och konditionsträning? Vad har du i huvudet när du springer? Eller saker som får dig att skratta.

 8. Johanna 22 februari, 2015at00:10

  Jag vill supergärna ha ny inspiration på roliga upplägg på cykelpass med förklaring av tanke bakom de olika momenten i passet – varför ska man göra si och inte så för att uppnå bästa effekt osv. Och gärna idéer på hur man kan skapa variation och förnyelse inom de olika kategorierna (AT, VO2max, StU etc)

  Krya på dig!

 9. Amira 22 februari, 2015at09:00

  Här kommer fler rubriker att skriva om:-) Andningen. Förberedelse och vägen till att lyckas med en utmaning (ex ett långlopp så som Vätternrundan, Cykelvasan. eller en halvmarathon.) Stretching och vattenterapi i förhållande till syftet återhämtning. Överträning och dess symptom, Varför “håll” orsak och vad man kan göra åt saken. Beskrivning av pulszoner, Metabol flexibilitet-vad bränner vi och när. Justa mellanmål, Beskrivning av olika för inte alla människor kända effekter av ex typiska smoothieingredienser så som Macapulver, spirulina, clorella,vetegräspulver osv:-) Krya på dig älskade Jessica ❤️

 10. Linda 22 februari, 2015at11:50

  Do:s och Don´t:s på landsvägscykel.
  Skillnaden på förberedelser (praktiska, fysiska, mentala) inför korta, långa cykellopp.
  Önskar även filmklipp där du gör långa rörelsekedjor som man kan göra hemma.
  Cykelupplägg att ta med sig ut (för att bli snabbare, starkare)

  Krya massor!! <3 <3

 11. carolin 22 februari, 2015at12:00

  Håller med föregående; tips på spinningupplägg för att vara redo för utomhuscyklingen i vår. Vi är ju alla olika, men kan du ge generella tips? Kadens, rak/backe, intervaller. Går det att generalisera vilken kadens man vill ha på vägarna?

 12. Jenny 22 februari, 2015at13:21

  Krya på dig! Jag älskar dina inlägg med fakta om pulsträning, trösklar och allt därtill:) och såklart upplägg av pass. Sen skulle jag vilja påminnas om de olika pulszonerna, hur de känns och hur man kan förmedla det till sina deltagare. Tack för en bra böogg. Vi ses igen på vidareutbildning med incycle kram från Jenny

 13. Användarens profilbild jessica 22 februari, 2015at19:11

  Åh tack! nu attanas ska jag skriva!

 14. Betty - the B-ROOM 22 februari, 2015at19:24

  Krya på dig fina Jessica!!!

  Jag skriver som Amira, mycket om Cykelvasan :-)

 15. Joanna 22 februari, 2015at20:24

  Krya på dig – förstår precis hur det kryper i skinnet på dig… Jag låg flera dagar förra veckan – inte kul alls. Men tänk sedan vad mkt energi du kommer att ha. KRAMAR

  Önskeinlägg: Min (dvs din) framtid. Vill du bo kvar i storstan? Vill du ha barn? Tänker du instruera tills du blir pensionär? Bucket list? Du får ta med precis vad du vill – och självklart behöver du inte skriva just det jag skrev.

  KÄRLEK

 16. Josefine 22 februari, 2015at21:49

  Hur du tog dig till det arbetet du har i dag? Vad ditt arbete innebär och vilka arbetsuppgifter? Tycker du verkar ha ett otroligt roligt arbete som jag är väldigt nyfiken på då jag själv går i utbildnings tankar!

  Må väl / Josefine

 17. Vera 26 februari, 2015at08:27

  Jag skulle också vilja läsa ett “introduktion till spinning”-inlägg!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *