Ni kommer inte tro det

Igår morse var jag uppe innan Stockholm hade vaknat. Innan klockan hade slagit 06:00. Men så var det. Jag lyckades samla på mig solsken, endorfiner, vårkänslor och träna en grym Bootcampgrupp.

Jag älskar faktiskt tidiga morgnar. Jag älskar också sena kvällar. Jag skulle vilja kunna ha både och. Träna på morgonen tycker jag väldigt sällan känns lika bra som på kvällen, mer efteråt. Vad tycker du?

 

 

 

6 Comments

 1. Tomas 3 maj, 2013at12:00

  Duktigt att komma upp så tidigt och få så mycket bra gjort! :D

 2. Snabba Fötter 3 maj, 2013at13:49

  Ha, försök inte. Det var ju för att du skulle träna en grupp som du tvingade dig upp. För frågan är, hade du kommit upp och ut annars? ;-) Okej, kanske, men inte lika säkert… ;-)

 3. Användarens profilbild jessica 3 maj, 2013at13:50

  exaaaaaakt ;)

 4. Helena 3 maj, 2013at14:42

  Härligt Jessica – morgnarna är helt magiska nu! Jag är absolut ingen kvällsträningsmänniska, men en och annan kvällslöpning i sommar är givet! Blir så himla pigg när jag har tränat och det är ingen bra kombo med att ha ett jobb där jag oftast måste gå upp vid 5… :)

 5. uppochhoppa 3 maj, 2013at15:51

  Nä, den hade jag svårt att tro på, men OKEJ DÅ! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *