Nike+ just crowned me as the King

Jag blir alldeles varm i själen när jag sitter och läser era bidrag till att vinna platsen jag har att lotta ut till “the Convention”. Gud vilka härliga berättelser ni delar med er av.  Fortsätt att skicka in, jag drar vinnaren på måndag.

Jag är ju förälskad i min sportband med Nike+, så sjukt smidigt och framförallt snudd på viktlös. Innovativa Nike har ju som jag redan skrivit om lanserat en sjukt snygg Nike+ app som finally kör med GPS. Grymma features som inte de andra Nike+ “gadgetsen” har.

Lite motsträvigt valde jag alltså bort Nike+ armbandet samt ipoden under en löparrunda för att testa GPS-appen. Jag tycker det är klumpigt att springa med telefonen. Den enda nackdelen mellan iPhone 3Gs  och iPhone 4 är att den sistnämnda är tyngre. Vilket ledde till att jag under min löparrunda fick konstant springa och dra upp  mina tights för att undvika att flasha rumpan för hela Stockholm. Desssutom var telefonen jäääkligt kall och kylde ned förutnämnda kroppsdel.

Det som var på plus var att ljudet är gigantiskt mycket bättre i iPhonen jämfört med iPoden. Appen är grym att använda nästan till och med bättre än webben.  Dock saknar jag lättillgängligheten med sportbandet. Well you cant have it all…

TakeSTHLM är över och Söder vann med hästlängder, jag som gillade att sno gator från mina polare gillar, förstås, Route Boss. Vi är så sjukt lättflörtade och det är så grymt genialiskt att spela på det faktumet.

1 Comment

  1. Ann-Margete (mamma) 29 september, 2010at17:15

    Grattis, men …. Why not Queen?

    :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *