Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nike Rain Jacket

Senast uppdaterad:

Jag fick Nikes Rain Jacket för löpning för ett bra tag sedan men inte riktigt haft möjlighet att testa den. Förrän igår då det verkligen s p ö r e g n a d e hela dagen. Jag är lite känslig för att bli för varm och var rädd att jag jackan inte skulle andas tillräckligt.

Men vet ni, jag höll mig “torr” och upplevde att den andades bättre än jag hade förväntat mig.  Tunn och gillar att man drar åt luvan i nacken.

Så absolut är det en tumme upp och betydligt bättre än många liknande jackor jag testat. Såg att den är på rea inne på Nike.com.

[insert]rainjacket[/insert]

0
Föregående
Life Blog Awards

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.