Jag fick Nikes Rain Jacket för löpning för ett bra tag sedan men inte riktigt haft möjlighet att testa den. Förrän igår då det verkligen s p ö r e g n a d e hela dagen. Jag är lite känslig för att bli för varm och var rädd att jag jackan inte skulle andas tillräckligt.

Men vet ni, jag höll mig “torr” och upplevde att den andades bättre än jag hade förväntat mig.  Tunn och gillar att man drar åt luvan i nacken.

Så absolut är det en tumme upp och betydligt bättre än många liknande jackor jag testat. Såg att den är på rea inne på Nike.com.

[insert]rainjacket[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center