Nike Shield och morgonlöpning

Fan, min kropp är fantastisk.

I morse skuttade (well… mer hasade) mig upp ur sängen för att springa (!!!). Alla som känner mig vet att jag:

1. Inte föredrar morgonträning speciellt mycket, alls. 

2. Är galet dålig på att gå och lägga mig i tid.

3. Sällan får i mig frukost innan jag kommer till jobb. 

 

Jag är så galet tacksam över att jag faktiskt inte alls tyckte det var jobbigt. Inte alls. Kan bero på ett ypperligt sällskap och fantastiska nya kläder från NIKEs SHIELD serie.

Jag blir galet varm, ganska snabbt och vill ha kläder som  a n d a s  och som är genomtänkta. Min kärlek till Nikes kläder är nog just mycket pga det sista. Man tänker hela vägen. Som att se till att det finns en “inbyggd” scarf/halsduk i jackan. Eller ett litet hål för hästsvansen i mössan. Eller tights gjorda för regn, slask och vind.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *