Jag har haft två fantatsiska dagar fyllda med kvalitetstid med underbara kollegor. Jag kan inte nog säga hur oerhört tacksam jag är att få vara del av ett team med så enormt kompetenta och fantastiska individer. Jag nyper mig armen då och då för att verkligen förstå att det är sant. Ni är otroligt underbara i så många dimensioner.

Tusen tack alla och inte allra minst, TACK Lina.

 Överst från vänster: Madelinn, Fredrik, Robert, Fredrik, Michael, Norberto & Sabina

Mitten från vänster: Anna, Åsa &  jag

Längst fram från vänster: Edin, Åsa, Dorotka, Maria & Åsa.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center