Nike Trainer goes NTC

Jag har haft två fantatsiska dagar fyllda med kvalitetstid med underbara kollegor. Jag kan inte nog säga hur oerhört tacksam jag är att få vara del av ett team med så enormt kompetenta och fantastiska individer. Jag nyper mig armen då och då för att verkligen förstå att det är sant. Ni är otroligt underbara i så många dimensioner.

Tusen tack alla och inte allra minst, TACK Lina.

 Överst från vänster: Madelinn, Fredrik, Robert, Fredrik, Michael, Norberto & Sabina

Mitten från vänster: Anna, Åsa &  jag

Längst fram från vänster: Edin, Åsa, Dorotka, Maria & Åsa.

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Vad vill du ha?

Vad vill du ha?

Sara, Sofia & Åsa och jag hade igår möte om allt möjligt inom bloggosfären

Next
NEONGRÖNT

NEONGRÖNT

Dom kom i fredags

You May Also Like