Vad vill du ha?

Sara, Sofia & Åsa och jag hade igår möte om allt möjligt inom bloggosfären och som Sara skriver så är vi nyfikna på vad DU vill ha mer av, så jag ställer frågan här med.

Vad ger dig mervärde?

Jag har ställt frågan innan om träningstips etc och ska smyga in betydligt mer sådant – men utöver det? Gillar ni att vi skapar träningsträffar och event? Helt enkelt, vad vill du ha av oss?

Bild tagen och lånad av Träningsglädje. 

 

8 Comments

 1. Lovisa 14 juni, 2012at19:17

  Jag gillar att ni anordnar träningsevent. Hade jag möjlighet hade jag gärna kommit. Jag tycker det är häftigt att träningen blir reell (en upplevelse) och inte bara något man läser om. Att ni lottar ut startplatser är grymt; mer sådant! :) Kanske ni kunde tipsa om olika tävlingar/lopp/kurser etc runt om i Sverige?

  Jag läser gärna om olika former av träning och framför allt om teknik, anatomi och annat som är kopplat till övningen/momentet. Något som vore trevligt är inslag även av typen “Ni som är nybörjare, tänk på detta…” eller “Ni som är nybörjare och vill testa, gör så här…” för sådana inlägg ser man inte så mycket av i bloggsfären. Kanske små träningsprogram skulle fungera: att under en kortare period veckovis ‘mini-coacha’ i löpning/cykling/simning/yoga? (Dvs inget avancerat, men ändå skapa en gemenskap kring en träningsform och kanske genom detta få folk att upptäcka något nytt.)

  Lite input i alla fall. :)

 2. Camilla 14 juni, 2012at19:46

  Jag älskar alla tänkvärda ord och bara att du är du. Du har en sådan härlig utstrålning och livsenergi som smittar av sig. Det inspirerar mig.

 3. Amelie 14 juni, 2012at19:57

  Jag tycker Lovisa har bra förslag. I övrigt vill jag bara lovebomba lite. Vackra bilder, kloka ord, träningsinspiration, ni ger mig motivation på många plan :). Något som jag kom på precis nu är att träningsinspiration lika mkt kan komma från inlägg där post-träningsendorfinerna lyser igenom (inlägg som förmedlar en känsla som inte nödvändigtvis handlar om träningen i sig…). Högbo-träningshelgen är en toppenidé. Känns spontant och enkelt. Keep up the good work helt enkelt! <3

 4. Användarens profilbild jessica 14 juni, 2012at22:35

  Tack för er fantastiska feedback! <3

 5. Martina 15 juni, 2012at17:05

  Jag håller med föregående talare, du gör verkligen en superblogg som är snygg(vilket jag faktiskt tycker är jätteviktigt) och som alltid ger inspiration och glädje! Jag skulle tycka om fler tips om konkreta övningar/träningsprogram som är lätta att göra själv. Annars: Keep up the good work:)

 6. Jojohanna 16 juni, 2012at09:14

  Jag gillar att ni knyter ihop träningsbloggvärlden lite. Det ni gör är viktigt för att lyfta just träningsbloggandet. Och som Lovisa här ovan nämnde, det är roligt att ni anordnar träffar etc. Även om inte jag heller har möjlighet att vara med.

  Viktigast tror jag ändå är att ni i Bloggar om träning fortsätter att vara personliga, och vågar tycka och tänka. Keep up the good work. Kramar

 7. Användarens profilbild jessica 16 juni, 2012at17:35

  Tack också Martina & Jojohanna för er fantastiska input!

 8. Mor Courage 18 juni, 2012at10:26

  För oss som bor långt borta blir ju inläggen det viktigaste (obs. dock att det ju även är kul att få LÄSA om era träningsevent och påhitt!). Personligen är jag lite intresserad av spinning, så jag tycker alltid att det är roligt när du skriver om det. Även (kanske särskilt) det mer “spinningteoretiska”; hur du tänker kring passupplägg, musikval, tempon, vad som funkar och inte funkar osv. osv.

  Det jag gillar mest med den här bloggen är nog att den är så opretentiös trots att du ju s.a.s. är ett namn. Även när du skriver überpositiva saker med hög klichépotential känns det genuint.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *