Är helt slut. Finito. Men på ett grymt bra sätt.

Började dagen med att få ett samtal från finaste Mango… sedan ett till som mer eller mindre gjorde min dag, det är dags för lilla lilla mig att köra på STORA STORA Nike konventet. Jag är överlycklig, superglad och jätte bajsnödig. Tack Lina för förtroendet.  Jag ska göra mitt bästa och mer därtill.

Plockade upp lite ny lektyr till min bokhylla… varav en är en försenad födelsedagspaket till pappa. Gissa vilken?

IMG_1186

Efter detta var det dags att möta upp Terese och Orren, för att smida härliga planer.  Har en känsla att det kan bli skitbra, lovar att avslöja längre fram. Tills dess får ni fantisera och gissa. Slog dessutom till med typ den enda “kakan” jag gillar.. är helt otroligt nog inte så vidare förtjust i kakor i övrigt, en kanelbulle. Dock kan jag just nu konstatera att den lilla “jäveln” innehöll (vilket jag kunde räknat ut) laktos… Arrrgh! Heja heja alla som lagar med laktosfria grejor!

IMG_1187

IMG_1188

Full rulle ner till Nybroplan, efter en snabbdejt med min bästis Pär… följde honom från hötorget till SATS på Regeringsgatan… typ 2 min… nåja… tur vi har en grymt okomplicerad vänskap som har hållit i 10 år.  Tog mig ner till Nybroplan för att ladda för mina underbara tisdagsklasser med lika underbara deltagare. Rev loss Body Balance & Body Pump och råkade sedan ta i hand på att åka Vasaloppet 2011! WHYYYYYYY!?!??!?!? Nu måste jag liksom…


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center