Ny hårfärg och middagstips

Words by

Startade dagen med att se snö och begrava mig i underbara lektyr och drömde mig iväg till puder och kyla! Sedan  tog jag min trötta kropp tillmina söta frisörer Camilla & Carita på Strå (vars hemsida jag gjort) och blev en nyans mörkare och fixade till barret och pudelutstyrseln på den rakade halvan av huvudet.

IMG_1165

Nu laddar jag för intervallklassen i kväll och kastar upp recept på gårdagens middag.

Jessicas pasta med trattkantareller

Mängder av trattkantareller

strimlat nötkött

chili

2 vitlöksklyftor

1 röd paprika

färsk rosmarin

5% grädde

tagiatelle

salt

svartpeppar

Fräs kantarellerna i lika delar olja och smör, salta.

Fräs kött, chili, vitlök, finhackad paprika och kryddor. Tillsätt kantarellerna och sedan grädde. Låt puttra medans pastan koker. Smaka av med salt och peppar.

IMG_1175

IMG_1176

IMG_1177

IMG_1181

IMG_1182

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us