Ibland så finns det inte ord. Ni vet, ord som beskriver allt som bubblar upp inombords av kärlek, tacksamhet, ödmjukhet och den där fantastiska känslan att världen kanske ändå är sådär fantastisk godhjärtat. De senaste veckorna har vissa omständigheter och människor i min omgivning gjort att jag tvivlat på oss, ni vet oss människor och att vi faktiskt vill varandra väl. Och sen kom det, nomineringen till årets instruktör.

Jag är så himla tacksam att hjärtat svämmar över. Att universum blåste kärlek över mig.

Jag har instruerat i 20 år. Det har varit en passionerad och fantastisk resa från 1997 (!!!) till där jag står idag. Jag har utvecklats och växt tillsammans med er och lärt mig älska och uppskatta kroppen i alla former den kommer i. Det viktigaste på hela den här resan är inte jag – utan DU. Tack för att du delat den med mig. Och om du vill så ge en röst.

 

 

 

5 Comments

 1. Ann-Margrete Clarén 18 oktober, 2017at21:05

  Säger som du, blir ödmjuk varm i själen och önskar ett STORT Lycka. Till! Som din moder å känns detta speciellt. En känsla som man ej kan sätta ord på :)’

 2. madelein 19 oktober, 2017at08:26

  Grattis och stort lycka till

 3. Catharina 30 oktober, 2017at11:51

  Hej Jessica! Självklart har jag lagt en röst på dig!! Du är en fantastisk instruktör!! Du skrev för ett tag sedan att man kund kontakta dig för att träna ett pass m dig. Jag har varit medlem för Sats i typ 20 år m bor sedan ett år i Österrike o kör mycket mtb o skidor. Nu är jag dock i stockholm en svängno det vore så kul att få hänga på min dotter pö ditt pass på torsdag. Är det möjligt!! Vill inspirera henne att ta cykling till en ny nivå, med dig som instruktör. Hej o tack! Catharina

 4. Catharina 30 oktober, 2017at21:20

  Jaa, tack!! Har skickat ett mail. / Catharina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *