Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nominerad till Guldhjärtat

Senast uppdaterad:

Ibland så finns det inte ord. Ni vet, ord som beskriver allt som bubblar upp inombords av kärlek, tacksamhet, ödmjukhet och den där fantastiska känslan att världen kanske ändå är sådär fantastisk godhjärtat. De senaste veckorna har vissa omständigheter och människor i min omgivning gjort att jag tvivlat på oss, ni vet oss människor och att vi faktiskt vill varandra väl. Och sen kom det, nomineringen till årets instruktör.

Jag är så himla tacksam att hjärtat svämmar över. Att universum blåste kärlek över mig.

Jag har instruerat i 20 år. Det har varit en passionerad och fantastisk resa från 1997 (!!!) till där jag står idag. Jag har utvecklats och växt tillsammans med er och lärt mig älska och uppskatta kroppen i alla former den kommer i. Det viktigaste på hela den här resan är inte jag – utan DU. Tack för att du delat den med mig. Och om du vill så ge en röst.

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.