Nosh and Chow

En av snackisarna i stan är Berns nyöppnade resaturang Nosh and Chow. Jag var där igår och firade att Sofia (hon som är så grym på vin) har fått sin Olle. De titulerar sig numera herr och fru Ander.

Inredningen är ännu en spinn off på samma inredningsstil som florerar överallt, tom på Espresso House. Lite mer classy och betydligt mer utsökt. Bakom den ligger av spanske inredningsarkitekten Lázaro Rosa-Violán.

Jag blev kär i inredningen, som jag ofta kan bli, vilket ofta också resulterar i någon form av förnyelse hemma.

Maten är vällagad och kul. Smaker från olika kök möter svenska råvaror. Personalen är bra men lite yvig. Drinkarna var fantastiska och vinlistan ordentligt kryddad mer lite överpriser. Glutenfritt har de glömt. Jag avskyr att känna mig till besvär när jag beställer mat och att alla får bröd innan maten men inte jag. Dock så gillar jag restaurangen. Som Clarion Post tycker jag de har samma problem att få bort bar/natt clubskänslan vid entrén.

Klart godkänt och säkert ännu bättre när de blivit mer varma i kläderna.

 

1 Comment

  1. uppochhoppa 10 april, 2013at13:00

    Mäh, då hade jag ju fel ju! Men kul med nytt ställe – och att ni firade och åt god mat. Mer firande åt folket!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *