Note 2 myself

Nästa vecka lovar jag mig själv att skaka liv i min yogi, låta min krigare springa lite mer, lite längre. I feel a need. Kind of a need for speed. En gladare krigare liksom. Så om jag skriver det här kanske jag kan få in det mellan mina klasser. Nedpackad i min väska ligger en påminnelse från Nike – jag kan inget annat än älska deras “tag” på Zoom Fly Quick Sister+ .

Det är också påtagligt att skidsäsongen närmar sig med stormsteg. Det dimper ned skidtidningar i brevlådan och snart kommer mina ilgröna nya brallor.

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Oh skidtidningar, vilka då? Jag längtar såå efter första carwingsvängen :)
    Men idag har jag sån träningsvärk att jag inte kunde cykla till jobbet haha. Krävs nog mer functional moves för min del innan skidbackarna väntar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
I love Anja

I love Anja

Har precis sett Carina Berg flyttar in… hos Anja Persson

Next
Kommande release i Body Balance – nr 51

Kommande release i Body Balance – nr 51

Det är snart dags igen, för ny musik och ny koreografi

You May Also Like