Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Novemberbarn

Senast uppdaterad:

Jag är född i november. Fyller faktiskt år på fredag. Jag vet inte om det gjort att jag älskar det ruggiga, lite mysiga och fostrande vädret som kommer med mörkret just i november. Löparrundor när regnet strilar ned och ljuset från Stockholm reflekteras i regndropparna är ganska oslagbart. Tankarna blir aldrig så klara som då.

De små tassande ljuden när fötterna träffar den blöta asfalten, fuktiga andetag och känslan av att staden andas tillsammans med mig – är förtrollande.

Igår hade jag en sådan runda. Sent. Senare än vad jag tycker är bekvämt och ge sig ut. Jag zick sackade mellan gatorna under gatlamporna för att undvika mörka ödsliga ställen. Rensade tankarna och kom hem med rosiga kinder och stora andetag.

Jag älskar de där rundorna.

photo-1428592953211-077101b2021b

0
 1. Jag tycker oxå att november är mysig :)
  Springer hem från jobbet på kvällarna och då är klockan efter 22..
  Helt makalöst fint sätt att ta sig hem, rensa skallen och landa hemma pigg å glad :)

 2. I MINNENAS KAVALKAD:
  Familjen satt och pratade, Jessica, du snart 5 år, och din dyrbare fader sa “usch november är den tristaste av alla månader m fl negativa ord om stackars november”.
  Hel plötsligt, du försvann, jag “hittade” dig i ditt rum, ögonen var svarta, du var ARG, följande kommentarer: Vad har hänt Jessica? svar: Det är ju HAN! Jessica, vem är HAN? svar:Det är ju HAN som kallar sig för min pappa! Och varför nu denna ilska Jessica? svar: Jag är ju född i november och då kan ju inte pappa tycka om mig! :) :) :)

 3. Ja men så är det liksom – det finns så himla mycket fint man kan upptäcka om man tillåter sig reflektera tycker jag!

 4. Åh vilken härlig grej – jag ÄLSKAR sen kvällslöpning men är lite för orolig o rädd för att vara riktigt bekväm i att spinna sent, även om det irriterar mig att det är så. Vi borde inte behöva vara rädda!

 5. Jag fyller oxå år i november och ja, jag gillar november :) En härlig, underbar, höstig och mysig månad som alldeles för många skäller på! Heja november

 6. Härlig kommentar från din mamma, jag skrattade också :) Jag gillar också november trots att jag är född i december, hehe.

 7. Jag är också novemberbarn och jag gillar november som tusan! Jag gillar att det liksom är helt ok att välja att totalt cocoona när mörkret börjar falla tidigt på eftermiddagen, jag älskar att sitta hemma för mig själv, med massor med tända ljus och kanske något gott thé att dricka. Vädret är liksom vad det är, det är bara att göra det bästa. Tycker november är skön för det är en månad som inte ställer några krav på en, julstressen (för dem som upplever sådant) är fortfarande en bit bort, ingen press på att man MÅSTE ge sig ut en solig helgdag för tänk om det inte blir fler soldagar (som man kan känna under sommaren t ex). Nej, fram för mer novembermys säger jag ;-)

 8. November är härligt trots att det kan kännas mörkt, grått, regnigt, kallt samtidigt som det för mig brukar vara en stressig period men det handlar ju bara om att se det positiva och fina i november! :D En fråga, du skrev ju för ett tag sen något om att eventuellt springa ett maraton.. Jag själv sitter nu i funderingarna att springa Stockholm Maraton eller liknande nästa år. Skulle vara så kul och känner att jag har tiden att förbereda mig. Hur förbereder man sig och hur ska man lägga upp träningsperioderna? Har du några tips, tankar eller förslag hur man bäst förbereder sig till ett maraton i god tid? :)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.