Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Medvind och käftsmällar

Senast uppdaterad:

Jeanna har listat sin priolista och det är sådär himla mänskligt skönt att faktiskt se vad som är viktigt i livet för sig själv. Förresten, om ni inte läser hennes blogg – gör det. Hon är sjukt skön.

Den där listan med vad som är viktigt i livet ändras och förädlas med tiden upplever jag. Jag försöker stå stadig när vinden blåser och luta mig behagligt mot medvinden när den kommer. Det som är allra viktigast är, att man gör sådant som landar mjukt och varmt i magen. För mig är det viktigt att jag vågar saker men också är ärlig och rakryggad både mot mig själv och min omgivning.

Jag har tusen gånger om varit för snäll och godtrogen och det har slagit tillbaka ganska hårt, som en käftsmäll, men jag tror också att den egenskapen har fört mig framåt och i framtiden kommer det tillbaka lika mjukt som det skickades iväg, snällheten alltså.

Så var du än är i livet, var du än står, hitta din värdegrund och tro på den. Även om du står i motvind eller har medvind, tro på dig själv.

jessica

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.