Medvind och käftsmällar

Jeanna har listat sin priolista och det är sådär himla mänskligt skönt att faktiskt se vad som är viktigt i livet för sig själv. Förresten, om ni inte läser hennes blogg – gör det. Hon är sjukt skön.

Den där listan med vad som är viktigt i livet ändras och förädlas med tiden upplever jag. Jag försöker stå stadig när vinden blåser och luta mig behagligt mot medvinden när den kommer. Det som är allra viktigast är, att man gör sådant som landar mjukt och varmt i magen. För mig är det viktigt att jag vågar saker men också är ärlig och rakryggad både mot mig själv och min omgivning.

Jag har tusen gånger om varit för snäll och godtrogen och det har slagit tillbaka ganska hårt, som en käftsmäll, men jag tror också att den egenskapen har fört mig framåt och i framtiden kommer det tillbaka lika mjukt som det skickades iväg, snällheten alltså.

Så var du än är i livet, var du än står, hitta din värdegrund och tro på den. Även om du står i motvind eller har medvind, tro på dig själv.

jessica

6 Comments

 1. Amira 18 november, 2015at06:40

  Kloka ord! ❤️ Jag älskar att du är precis så som du är. Äkta rakt igenom❤️

 2. halun12345 18 november, 2015at06:59

  Fin och fint!

 3. Lina 18 november, 2015at13:51

  Du är en stjärna! Tack för ständiga påminnelser om sig själv, livet och världen. Man glömmer för lätt och tappar allt för ofta. Behöver såna som dig, såna bloggar, människor, taknar och alla fantastiska recept. Sluta aldrig med det. Återigen, tack. Var rädd om dig! Du får en tanke av mig varje dag, du förtjänar det. Kram

 4. Användarens profilbild jessica 20 november, 2015at07:34

  Rörd. Tack och du, tack detsamma!

 5. Användarens profilbild jessica 20 november, 2015at07:35

  Tack <3

 6. Användarens profilbild jessica 20 november, 2015at07:35

  Åh Lina – skickar en tanke till dig med varje dag. Tack för din otroligt fina kommentar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *