Jag springer. Inte tokmycket. Men några gånger i veckan. Löpningen är ofta ett skönt avbrott från cyklingen och allt annat jag tränar. Och ett tokbra komplement till allt annat.

Den bästa tiden att springa på under året, enligt mig, ligger runt hörnet. Ni vet de där krispiga klara höstdagarna.

Min favoritsko Nike Air Zoom Elite (fd Nike Zoom Elite) kommer inför hösten i en helt ny uppdaterad version. Snyggare men också med en del förändringar. Skon är för dig med ett neutralt löpsteg och den skon som jag använder mest.

Skon sitter bättre på foten, lite smalare, vilket jag upplever som positivt. Snörningen är lite på sniskan vilket gör  att det där obehaget över foten, som jag ibland kan få av snörningen minimeras och skon sitter lite mer och bättre runt hela foten.

Allt är lite lite vassare förutom sulan som jag inte bestämt mig för om jag gillar än. Den förra versionen var styvare och det älskar jag. Denna känns mjukare, vilket säkert kommer älskas av de flesta.

[insert]

[/insert]

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *