Nike Free landar i butik nu. Uppdaterad och bättre. Jag designade en smällkaramell på Nike ID och satte ett “mantra” på dem.

Tänk på att barfotaskor skiljer sig från andra traditionella träningsskor. De är designade så att din fot kan röra sig naturligt, vilket mer eller mindre innebär att du får jobba med fler muskler för att stabilisera foten än i vanliga traditionella skor.

Är du ovan vid att träna i skor med barfotakänsla, träna successivt upp foten genom att öka användandet gradvis. Det är vanligt att i början få träningsvärk i ovana muskler.
Skillnaden mellan Nike Free Training Shoe och Nike Free Running Shoe är framförallt att den ena skon är anpassad för löpning och den andra för all annan träning. Sulorna är skurna så foten får fri rörelsefrihet i båda skorna.
Runningskons sula är anpassad för utomhuslöpning och kommer med 3 olika nivåer av barfotakänsla – 3.0, 4,0 och 5.0. Ju lägre siffra desto mindre stöd och mer barfotakänsla.
Trainingskon har en 5.0 sula med uppbyggt stöd där det behövs och mindre där foten behöver får den frihet den behöver för att kunna jobba i alla rörelseriktningar.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center