Snart har första dagen av 2016 passerat och jag hoppas att alla som inlett året med nyårslöften egentligen valt att förverkliga drömmar som är inom räckhåll, hellre än gett sig själv löften. På något sätt är det snällare mot själen och livet.

Jag har förstås drömmar om framtiden – jag är en obotlig drömmare  och igår hade vi dukat med en liten “tag” på varje tallrik där varje gäst fick skriva sina önskningar för framtiden. På varje stol låg det också en lanterna från Love Warriors. Den lilla tagen fäste vi vid tolvslaget i  lanternorna och försökte, ganska dramatiskt, få dem att lyfta. Några svävade iväg vackert upp i den nattsvarta himlen och några crashlandade och självantände. En fin tanke och även om alla lamporna inte snyggt  flög ut i natten, så tror jag att om tanken och drömmen är formulerad har man kommit halvvägs.

Vad du än lovat dig själv – inled året prestationslöst och nytänkande. För in tillåtande och snälla tankar om dig själv och dina beslut. Våga vara nyfiken och våga tro på att så länge du vågar ta ett steg har du kommit en bra bit på vägen.

 

nyår

lovewarriors


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center