Nyårslöften

Snart har första dagen av 2016 passerat och jag hoppas att alla som inlett året med nyårslöften egentligen valt att förverkliga drömmar som är inom räckhåll, hellre än gett sig själv löften. På något sätt är det snällare mot själen och livet.

Jag har förstås drömmar om framtiden – jag är en obotlig drömmare  och igår hade vi dukat med en liten “tag” på varje tallrik där varje gäst fick skriva sina önskningar för framtiden. På varje stol låg det också en lanterna från Love Warriors. Den lilla tagen fäste vi vid tolvslaget i  lanternorna och försökte, ganska dramatiskt, få dem att lyfta. Några svävade iväg vackert upp i den nattsvarta himlen och några crashlandade och självantände. En fin tanke och även om alla lamporna inte snyggt  flög ut i natten, så tror jag att om tanken och drömmen är formulerad har man kommit halvvägs.

Vad du än lovat dig själv – inled året prestationslöst och nytänkande. För in tillåtande och snälla tankar om dig själv och dina beslut. Våga vara nyfiken och våga tro på att så länge du vågar ta ett steg har du kommit en bra bit på vägen.

 

nyår

lovewarriors

Total
0
Shares
Comments 10
  1. Jag kunde inte fått en finare och härligare nyårskväll❤️✨ ??Fullkomligt älskade hela grejen med att skicka sina innersta önskningar upp i universum??✨..love warrior?.. DU är en love warrior❤️❤️❤️

  2. Ger inga nyårslöften men har däremot satt upp träningsmål. Dina råd tycker jag är fina och jag håller med dig helt.

  3. Åh, mitt i prick. Våra lyktor, signerade med drömmarna för 2016, lyfte inte heller och vi skrattade länge åt att det förhoppningsvis inte fanns någon symbolik i att vi började året med att riva sönder, trampa på och hälla vatten över våra drömmar. Vi valde att börja året med en positiv inställning och går helt på ditt spår: “om tanken och drömmen är formulerad har man kommit halvvägs”.

  4. Härlig idé med att skicka upp framtidsdrömmarna!! Själv startade jag andra dagen på nya året med att flyga nedför trappen och det slutade med en revbensfraktur… Haha men vad gör det om någon månad eller två när det läkt :) Jag känner ändå en positiv och energifylld känsla inför det här året med alla nya äventyr och utmaningar som väntar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
2015 – träningskrönikan

2015 – träningskrönikan

Jag är generellt dålig på att ta mig tid och verkligen stanna upp och se

Next
Inredning – Love Warriors, pasteller och marmorbord

Inredning – Love Warriors, pasteller och marmorbord

Saker och ting börjar falla på sin plats hemma

You May Also Like