Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nyttig snabbmat

Senast uppdaterad:

Jag älskar att laga mat. Jag älskar också att äta mat som jag har gjort själv för att den liksom blir mer “ren” och näringstät. Jag tycker däremot oftast det är sjukt tråkigt att laga mat om jag ska äta den själv, alltså utan sällskap.

Ännu värre är att laga mat när jag är vrålhungrig. Vilket jag oftast är sent på kvällarna när jag tar mig hem efter att jag kört pass. Det är extremt sällan jag har tänkt på det innan och förberett något, fast jag vet att det varit likadant ungefär 35 år.

Precis runt hörnet vid oss har det öppnat en ny fräsch kolgrill. K-Amida. Inte Amida på söder. Som slår den sistnämnda i hästlängder. Maten är grillad och fräsch. Ett bra rent alternativ helt enkelt. Servicen är dessutom ofantligt härligt bra.

Jag och Claesson brukar köpa mat här efter vi sprungit. Här eller thai från Hantverkargatan. Visst skulle jag allra helst ha lagat maten själv men de här två alternativen är absolut fullgoda och helt ok snabbmatsalternativ. Så det så.

 

 

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.