Nyttig snabbmat

Jag älskar att laga mat. Jag älskar också att äta mat som jag har gjort själv för att den liksom blir mer “ren” och näringstät. Jag tycker däremot oftast det är sjukt tråkigt att laga mat om jag ska äta den själv, alltså utan sällskap.

Ännu värre är att laga mat när jag är vrålhungrig. Vilket jag oftast är sent på kvällarna när jag tar mig hem efter att jag kört pass. Det är extremt sällan jag har tänkt på det innan och förberett något, fast jag vet att det varit likadant ungefär 35 år.

Precis runt hörnet vid oss har det öppnat en ny fräsch kolgrill. K-Amida. Inte Amida på söder. Som slår den sistnämnda i hästlängder. Maten är grillad och fräsch. Ett bra rent alternativ helt enkelt. Servicen är dessutom ofantligt härligt bra.

Jag och Claesson brukar köpa mat här efter vi sprungit. Här eller thai från Hantverkargatan. Visst skulle jag allra helst ha lagat maten själv men de här två alternativen är absolut fullgoda och helt ok snabbmatsalternativ. Så det så.

 

 

 

 

 

3 Comments

  1. Användarens profilbild jessica 12 februari, 2014at17:08

    Ja typ ett halvår. :)

  2. Madelaine 13 februari, 2014at22:34

    Jag hör ofta att folk tycker det är tråkigt att laga mat till sig själv. Själv har jag faktiskt inget emot det. Kanske är jag så van. Jag lagar nämligen alltid mat till mig själv.
    Resten av familjemedlemmarna föredrar annan mat.
    Men det är helt okej. Vi har lite bara olika syn på vad vi vill äta. :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *