Jag är född entreprenör. Kreatör. Egen företagare. Virvelvind. You name it. Mitt huvud bubblar av idéer.

Tänk om jag fick ner alla på papper eller åtminstone förverkligade 50% av dem. Jag liksom skjuter ut idéer till höger och vänster. Ibland lyckas jag fånga dem. Ibland ligger de och gror länge och kommer fram till slut.

Det är ganska ofta jag får frågan “vad jobbar du med”? Och jag försöker lite enkelt beskriva vad jag gör. Alltså, hur gör man det? Som virvelvind?

Jag jobbar med träning och hälsa. Eller hur? Och sen är jag kreatör och en fena på social media. Jag jobbar ofta tillsammans med min sjukt talangfulla vän Sara i många uppdrag och sen frilansar jag med.

Jag är liksom hälften digital och hälften träning. Allra bäst blir det när de två världarna möts.

Blev ni klokare av det? Annars fråga!

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center