Vad gör hon egentligen, på riktigt?

Words by

Jag är född entreprenör. Kreatör. Egen företagare. Virvelvind. You name it. Mitt huvud bubblar av idéer.

Tänk om jag fick ner alla på papper eller åtminstone förverkligade 50% av dem. Jag liksom skjuter ut idéer till höger och vänster. Ibland lyckas jag fånga dem. Ibland ligger de och gror länge och kommer fram till slut.

Det är ganska ofta jag får frågan “vad jobbar du med”? Och jag försöker lite enkelt beskriva vad jag gör. Alltså, hur gör man det? Som virvelvind?

Jag jobbar med träning och hälsa. Eller hur? Och sen är jag kreatör och en fena på social media. Jag jobbar ofta tillsammans med min sjukt talangfulla vän Sara i många uppdrag och sen frilansar jag med.

Jag är liksom hälften digital och hälften träning. Allra bäst blir det när de två världarna möts.

Blev ni klokare av det? Annars fråga!

 

6 Comments

 • Snabba Fötter

  Ja, du är en idéspruta och tror på allt du gör! Min fundering handlar snarare (tråkigt nog) ofta hur man kan tjäna nåt på sina idéer.

 • jessica

  Det är ju därför vi borde göra business ihop alla tre!

 • erikaste

  Snygga skor! :)

 • Alexia

  Åh, vad jag skulle vilja bolla just detta med dig. Jag, liksom du, har halva mitt hjärta (och 12 år inom branschen) inom webb och sociala medier och halva inom tränings- och hälsobranschen. Och står inför en stor förändring / möjlighet att börja köra eget med en fot i varje värld. Gulp.

 • jessica

  Åh vad kul och läsligt Alexia! Bolla med mig!

 • Nellie

  Vad jag känner igen mig i din beskrivning. Det där med att fånga idéerna när de virvlar omkring är inte alltid helt lätt. Jag jobbar dock i första hand med affärsutveckling ut ett IT-perspektiv men vill få in mer hälsa och träning i mitt arbetsliv. Har inte riktigt kommit på hur jag ska göra det men jag antar att varje steg i den riktningen är ett steg på vägen. :) Kram, från virvelvind till en annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us