OMYOGA & JUCIEVERKET

Jag fick med mig en av mina bästa vänner Sofia, både på en Anusarayoga® på OmYoga och en underbar juice på Juiceverket idag. Jag har verkligen uppskattat studion innan och blev idag lite snopen och ordentligt besviken på servicen. Det var både stimmigt och lite nonchalant mottagande. Dessutom hade mitt 10 kort gått ut. När jag köpte det var det inget som jag blev informerad om. Det är ok att man har “Bäst före datum”, dock vill jag gärna som kund vara medveten om det när jag köper kortet. Dock släppte jag det direkt och betalade en engångsavgift.

Just idag ville ja ha min lyxiga egentid – det stimmades och pratades riktigt högljutt i omklädningsrummet och likaså utanför salen. Det är härligt med skratt men just idag ville jag verkligen unna mig en yogastund på studio med allt vad det innebär.

Klassen i sig var dedikerad till bröstryggen och absolut helt ok. Lättsam och behaglig.

Jag kände mig liksom inte riktigt nöjd när vi gick därifrån och det är sällan jag känner så.

Efter yogan letade vi  ä n t l i g e n  upp Juiceverket vid Odenplan. Underbar inredning. Galet god juice. Jag köpte en V A R M  juice med ingefära, muskotnöt, kanel och en massa annat. Varm juice är absolut ngt jag ska börja göra själv.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *