oscar

Ligger i soffan hemma och försöker piggna till. Jag och Oscar åkte med hans o P’s super Audi i ilfart till Götet igår efter det att Oscar kört sista kvartalsutbildningen i Stockholm – och tillbaka mitt i natten.

20.00 stod vi och böt om på parkeringsplatsen, 20.05 gled vi in precis när alla skulle sätta sig till bords. Vi var placerde på samma bord som Ove Rytter med fru, Björne & Paulo Robert med sin fru.

Under middagen avslöjades alla vinnare. Röstningen gick till som följande att juryns röst vägde 50% och “folkets röst” vägde andra 50%.

I kategorin som årets gruppträningsinstruktör, knep min älskade vän Oscar titeln. Han är så väl värd att vinna och det kändes som att vinna själv. Magnus Samuelsson vann “årets förebild” och Activio vann “årest leverantör” (tjohoooo!)!

oscar2

Jag vill ödmjukast tacka alla som röstat på både mig och Oscar. Titel eller inte så väger betyder det mest för mig att ni faktiskt nominerat lilla mig och röstat, samt kanske allra mest,  glädjen när vi möts svettiga i gruppträningsalen.

All värme, kärlek och energi er väg idag och hoppas vi möts ikväll 1715 på Nybroplan.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center