Oscar vann – grattis vännen!

oscar

Ligger i soffan hemma och försöker piggna till. Jag och Oscar åkte med hans o P’s super Audi i ilfart till Götet igår efter det att Oscar kört sista kvartalsutbildningen i Stockholm – och tillbaka mitt i natten.

20.00 stod vi och böt om på parkeringsplatsen, 20.05 gled vi in precis när alla skulle sätta sig till bords. Vi var placerde på samma bord som Ove Rytter med fru, Björne & Paulo Robert med sin fru.

Under middagen avslöjades alla vinnare. Röstningen gick till som följande att juryns röst vägde 50% och “folkets röst” vägde andra 50%.

I kategorin som årets gruppträningsinstruktör, knep min älskade vän Oscar titeln. Han är så väl värd att vinna och det kändes som att vinna själv. Magnus Samuelsson vann “årets förebild” och Activio vann “årest leverantör” (tjohoooo!)!

oscar2

Jag vill ödmjukast tacka alla som röstat på både mig och Oscar. Titel eller inte så väger betyder det mest för mig att ni faktiskt nominerat lilla mig och röstat, samt kanske allra mest,  glädjen när vi möts svettiga i gruppträningsalen.

All värme, kärlek och energi er väg idag och hoppas vi möts ikväll 1715 på Nybroplan.

5 Comments

 1. e 6 december, 2009at16:22

  Hej, är ny läsare här och ville bara säga att du är en fantastisk inspiration! Jag blir bara mer och mer sugen på att själv utbilda mig till antingen PT eller instruktör… Men först ska all övervikt bort. Har nu i snart två år kämpat bort 25kg (tränings”paus” på nästan 6mån inräknad), med hjälp av träning på WorldClass Värmdö och att äta med gott samvete. Ang. Oscar så tränade jag Dance för honom på WorldClass förra året, och det var SVÅRT, men gu vad roligt det var! Han är superduktig! Tack för en inspirerande blogg!

 2. Användarens profilbild jessica 6 december, 2009at16:25

  Hej E!
  Vad glad jag blir av din kommentar! Vet du.. jag tycker inte att du ska vänta att förverkliga din dröm tills du tappat några kilo. Just do it, nu! Du är hjärtligt välkommen till WC Nybroplan och träna med mig om du har vägarna förbi!

  Massa miljoner kramar och energi din väg!
  /J

 3. Mikkan 8 december, 2009at12:02

  Å jag som hade röstat på dig. man får tänka att varje röst som landade på dig var en gnutta kärlek och uppskattning, underbart i sig! :)

 4. Ann-Margete (mamma) 8 december, 2009at12:27

  Som mamma blev jag varm i hela mitt hjärta av din kommentar Mikkan!

 5. Användarens profilbild jessica 8 december, 2009at17:59

  Tack söta Mikkan… Underbara och värmande tankar från dig, tack och right back at ya!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *