Otur…

Jag e klumpig. Eller snarare född mindre smidig, mer vissa dagar än andra. Alla i min omgivning har på ett eller ett annat sätt fått erfara detta. Grejen är bara att nu får det banne mig vara nog (sagt med glimten i ögat…). Visst är det en del av min charm… men heeeej lite tur eller vind i ryggen hade varit trevligt.

Idag crashade nämligen grafikkortet på min monsterdator, min livskamrat (ja jag vet.. jag är nörd). Utan min mac fungerar inte Jessica Claréns vardag.

Mitt utanför NKs entré mot Regeringsgatan gick min sandal också i sönder… remmen lossnade från sulan… vilket medförde att jag var tvungen att ta “häststeg” för att kunna förflytta min kropp med sandaler framåt, då kommer prinsessan Madelene förbi och kastar en mycket nedvärderande blick på mig, mitt i mitt tappra försök att försöka överleva mig själv, min klumpghet och otur. Fan hon är inte så lite dömmande den där sessan.


Sedan april i år 09 har jag:

  1. Varit med om en omtumlande kris privat
  2. tackat nej till ett grymt jobb för att jag trott på mitt företag och veckan efter blivit varslad på det grisigaste sätt man kan
  3. min iPhone gått sönder
  4. monsterdatorn havererar efter uppdatering 10.5.7
  5. hamnat på akuten efter en löptur
  6. Köpt två vänsterskor istället för en höger + en vänster på S&S
  7. mitt grafikkort crashat på monsterdatorn
  8. nya grymma sandalen ger upp utanför NK

… ja listan kan byggas på. Jag e inte bitter, men visst fan borde jag vinna åtminstone en miljon nu.;)

Tack alla som var med och cyklade 5:e etappen idag på Nybro. Jag har blivit imponerad förut av mina fantastiska deltagare och blev det igen idag. Bara att buga och bocka samt tacka så enormt mycket för att jag får dela träningsupplevelse efter träningsuuplevelse med er.

KRAM och puss på er alla mina fina vänner

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *