Uppslitet skenben & Tour de France 5:e etapp onsdag 1750 på nybrogatan

Innan vi kommer till allvaret… lite pepp:

PLANET ARMSTRONG from Guillaume Fizet on Vimeo.

Onsdagens klassupplägg är alltså Tour de Frances 5:e etapp.
Vi kommer ha en skön lång uppvärmning på 20 min innan vi passerar startlinjen.

Picture 10

Vi kommer spendera första 20 minuterna på lätt kuperad terräng. Avverkar den genom att komma upp ur sadlen 15 sec och sedan tilbaka ned 2 min. Efter det börjar vi klättra uppåt mot första och andra bergspriset. Vi plockar berget på 20 min och håller sedan ordentligt tempo i sadeln de sista 20 min med små avstickare/utbrott från ledet, fint väldsiponerat på rulle fram till vi sticker iväg de sista 2 minuterna hem i mål.

IMG_0234

Såååå till olyckan och det nåååågot oväntade vändningen i lördags… efter min 11 kms löprunda hamnade jag på akuten för att limma ihop mitt smalben… Ngnstans på rundan slet jag upp vaden … märkte inget förräns jag tyckte att det kändes liiiite blött på vänster ben.. kikade ned och hade en mörkröd kaskad av blod på skenbenet. I sedvanlig wonder woman stil avslutade jag min löptur … snittade eländiga 4’20 / km och for till akuten.

hahhah… fan vad klumpig jag äääär!

2 Comments

 1. Pablisen 9 juli, 2009at14:52

  Hej på dig!
  Fasiken vilken skön blogg du har!
  Hörde musiken ut igår genom spinningsalen. Fick lust att bara rycka upp dörren och köra jääääääääärnet.
  MEN imorn kommer jag! Ha det bäst!
  // Pablo

 2. Användarens profilbild jessica 9 juli, 2009at17:03

  Tack fina Pablo… ;)
  Du såg grym ut när jag smög in och hämtade en kvarglömd tröja… för att inte snacka om låten… min favorit ju “Leave the world behind” Imorrn kör vi! Tjohooooo! BERG BERG BERG!

  KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *