Innan vi kommer till allvaret… lite pepp:

PLANET ARMSTRONG from Guillaume Fizet on Vimeo.

Onsdagens klassupplägg är alltså Tour de Frances 5:e etapp.
Vi kommer ha en skön lång uppvärmning på 20 min innan vi passerar startlinjen.

Picture 10

Vi kommer spendera första 20 minuterna på lätt kuperad terräng. Avverkar den genom att komma upp ur sadlen 15 sec och sedan tilbaka ned 2 min. Efter det börjar vi klättra uppåt mot första och andra bergspriset. Vi plockar berget på 20 min och håller sedan ordentligt tempo i sadeln de sista 20 min med små avstickare/utbrott från ledet, fint väldsiponerat på rulle fram till vi sticker iväg de sista 2 minuterna hem i mål.

IMG_0234

Såååå till olyckan och det nåååågot oväntade vändningen i lördags… efter min 11 kms löprunda hamnade jag på akuten för att limma ihop mitt smalben… Ngnstans på rundan slet jag upp vaden … märkte inget förräns jag tyckte att det kändes liiiite blött på vänster ben.. kikade ned och hade en mörkröd kaskad av blod på skenbenet. I sedvanlig wonder woman stil avslutade jag min löptur … snittade eländiga 4’20 / km och for till akuten.

hahhah… fan vad klumpig jag äääär!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center