Jag har inte speciellt ofta, nästan i princip aldrig hängig och dåliga dagar. Men idag har fasiken inte varit en bra dag. Idag har varit en riktig skitdag.

Huvudvärk som bankar. Fick byta bort två klasser idag. Vilket gör mig superledsen.

Men det är säkert bra för jing jang och skapa lite balans med dåliga dagar också.

Via en av mina grymma vänner, Mixan, fick jag nys om att någon “stulit” mitt myntade uttryck “Pommes Frites”.

Undrar om det börjar bli vedertaget nu eller någon har tjuvlyssnat ;)

Jag börjde prata pommes frites när jag med ledsna ögon såg en trend i att vara smal, undvika muskler och träning men frossa i transfetter. En “pommes frites” är en  tjej som är smal men egentligen sjukt osunda på insidan. Jag tyckte liknelsen var klockren.

Vi har alla olika förutsättningar. Vissa kan äta vad som helst utan att vågen rör sig alls och för vissa slår det bak ut direkt. Vi borde istället älska det faktum att vi alla är olika och begåvade på lika många olika sätt  och istället ta död på alla osunda och likriktade ideal.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center