POST THE NIKE BLAST 2012

Jag fullkomligt svämmar över av känslor. Det kommer vibrera av eftersvallningar i alla sociala kanaler. Det känns tomt att det är över, men jag är lycklig och bubblande. En varm mjuk “bliss” (som Åsa skriver) ligger och bäddar in hela träningssverige just nu.

En  e n o r m t  stor eloge till Miss Lina Andersson som varje år överträffar sig själv – hon är fenomenal på att arrangera event och hon lyckas år efter år att göra det ännu bättre. Hatten av.

Det är liksom en kärleksfest med underbara kollegor som vecklar ut det packat ned, putsat på, trimmat minituöst i månader och delar med sig utveckling och inspiration till hela branschen. Jag beundrar er.

Jag är också så himla stolt och glad över att Jaime levererade en super bra klass. Lugn, trygg och genuin. Underbara teamklasser med vackra och fina  Kristin och Katarina från Les Mills samt norrmannen med otroligt stort hjärta, Kjell Olav.

Med undantag för teknikstrul med Activio så är jag tacksam över fantastiska klasser och deltagare, TACK för all värme och glädje. Ni rockade så att jag fick ståpäls.

 

5 Comments

 1. sanna 6 februari, 2012at18:35

  Är såå himla nöjd med helgen och framför allt ditt pass på Söndagen lr kanska ska säga ert pass…var så jädrans skönt…skulle kunnat fortsätta en timma till…har märkt att varje gång jag tänkt på helgen idag så har jag haft ett litet fånigt leende på läpparna…längtar tills nästa år!!!!! tack än en gång du himla glada tjej ;)) Sanna

 2. Mia 6 februari, 2012at20:05

  Tack för två fantastiska klasser! Gav verkligen allt jag hade på lördagens pass och det var helgens höjdpunkt för mig. Och med två dagars cykling i benen orkade jag slita mig igenom söndagens sista spinningklass tack vare er underbara energi.

 3. Jojohanna 6 februari, 2012at21:42

  Tack för en härlig balance-klass. Hann inte stanna och surra tyvärr, och det var synd att jag inte sprang på dig senare heller. Men vi ses säkert något framöver. Kramar och hoppas du får landa lite nu efter blastet med att njuta över ett bra jobb.

 4. Användarens profilbild Jessica 6 februari, 2012at22:31

  TACK fina människor! <3<3<3

 5. Susanne 7 februari, 2012at11:58

  Stort tack för spinningpassen i helgen. Längesen jag körde spinning, h
  ade egentligen bara tänkt gå på lördagens men lyckades få plats även på söndagens. Lycka! Så inspirerande och så peppande, din guidning genom passen är SÅ grym och gör verkligen skillnad på alla sätt och vis. Det enda som grämer mig är att jag inte tränar där du kör dina klasser …

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *