Jag fullkomligt svämmar över av känslor. Det kommer vibrera av eftersvallningar i alla sociala kanaler. Det känns tomt att det är över, men jag är lycklig och bubblande. En varm mjuk “bliss” (som Åsa skriver) ligger och bäddar in hela träningssverige just nu.

En  e n o r m t  stor eloge till Miss Lina Andersson som varje år överträffar sig själv – hon är fenomenal på att arrangera event och hon lyckas år efter år att göra det ännu bättre. Hatten av.

Det är liksom en kärleksfest med underbara kollegor som vecklar ut det packat ned, putsat på, trimmat minituöst i månader och delar med sig utveckling och inspiration till hela branschen. Jag beundrar er.

Jag är också så himla stolt och glad över att Jaime levererade en super bra klass. Lugn, trygg och genuin. Underbara teamklasser med vackra och fina  Kristin och Katarina från Les Mills samt norrmannen med otroligt stort hjärta, Kjell Olav.

Med undantag för teknikstrul med Activio så är jag tacksam över fantastiska klasser och deltagare, TACK för all värme och glädje. Ni rockade så att jag fick ståpäls.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center