Premiär på House of Shapes

I går söndags inledde jag dagen med att köra en helt fantastisk MOJO Yoga med ett nyfiket Vasastan. Tusen tack för en magisk klass. Ni rockade era hjärtan.

1700 var det dags att kliva innan för det nyrenoverade och omgjorda House of Shapes fd World Class Hornsgatan och instruera den första Body Pumpen sedan mitt uppehåll pga min fd inflammerade armbåge (många förkortningar där).

Ingenting i lokalerna påminner om World Class. Klara energifyllda färger på väggarna, effektivt utnyttjande av ytan, hur exotiskt är det inte att köra Body Pump i en gruppträningssal där det står en f l y g e l?

Det var sjukt annorlunda att komma kittad för att köra en gruppträningsklass där alla 3 salarna vibrerade av benvärmare, dirty dancing meets flash och Fame. Det är coolt. Och annorlunda. Det kommer definitivt utveckla mig att köra klasser för en ny målgrupp som är blandad med “den trygga vanliga kundkretsen” (som tack gode gud finns kvar). Jag lovar och tror att House of Shapes kommer visa framfötterna ordentligt denna höst.

Graffitin i entrén. 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *