R.I.P MJ

Picture 2

Har haft en underbar dag men fina vänner, mys i sol och två bra klasser. Satt och skulle skriva i bloggen och känner mig lite tafatt (om det nu är ett korrekt uttryck) efter att ha fått nyheten om att Michael Jackson är död.  Jag hoppas att han finner ro och får det mycket bättre där han är just nu.

Började dagen med ytterliggare ett avsnitt av min nya älskling, Dexter. sedan ut och gjorde grymma fynd på tokrean som råder i Stockholm. 50%… kapade hem lite fina grejer från NK och sååå tacksamma bikbok.

Plockade upp lite jordgubbar och annat gott och åkte med underbaraste fru Mix ;) och Sofia, samt busar till Fredhäll.

Zorro var som galen och Rambo charmade 5 tikar med sin kastrerade uppenbarelse.

IMG_0201

Blöt Zorro.

Måste också slänga in en underbar bild av en tropisk natt i Stockholm. Tog denna i går när vi mitt i natten åkte till Oscar och lämnade igen hans  filmkamera efter det att jag filmat mina klasser.

IMG_0200

Avslutar med att bara beundra en av våra största artister.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *